Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Νεκρός άνδρας στον Γέρακα - Πατέρας προφυλακισμένου για δολοφονία το θύμα


Μυστήριο αποτελεί ο θάνατος ενός άνδρα που  βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρός στην περιοχή του Γέρακα Αττικής.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε στη συμβολή των οδών Μαραθώνος και Σπάτων.
Το θύμα, αγνώστων στοιχείων, φέρει τραύμα στο κεφάλι και ήδη στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής καθώς και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το αυτοκίνητο ανήκει σε 59χρονο, αλλά δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί αν το θύμα είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
Η αστυνομία έως αυτή τη στιγμή εξετάζει δύο βασικά σενάρια: Το πρώτο η δολοφονία του 59χρονου να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση για την οποία βαρύνεται ο γιος του, αλλά να σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών, όπως και η δολοφονία Γαλαζούλα. Το δεύτερο σενάριο είναι αυτό της αντεκδίκησης, αλλά συγκεντρώνει εξαιρετικά μικρές πιθανότητες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός άνδρας φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο. Ωστόσο, η αστυνομία δεν βρήκε όπλο μέσα στο αυτοκίνητο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για δολοφονία.
Ωστόσο, αυτό που περιπλέκει το μυστήριο, είναι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι ο πατέρας  23χρονου, ο οποίος έχει προφυλακισθεί κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 20χρονου Θεόδωρου Γαλαζούλα, στην Πεντέλη, πέρσι τον Μάιο.
Το ιστορικό της δολοφονίας
Η δολοφονία του Θοδωρή Γαλαζούλα εξιχνιάσθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου σε δασική έκταση στην Πεντέλη. Ο 23χρονος, σήμερα, γιος του ανθρώπου που βρέθηκε νωρίτερα δολοφονημένος στο Γέρακα, είχε προσαχθεί ως ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα ομολόγησε την πράξη του.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα.
Οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στο πρόσωπο του δράστη εδώ και ημέρες μετά από την έρευνα που ακολούθησε τον εντοπισμό της σορού του άτυχου Θοδωρή και τον είχαν εντοπίσει να κινείται με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Γέρακα.
Ο νεαρός, όμως, όταν τους αντιλήφθηκε αρχικά τους επιτέθηκε με το αυτοκίνητό προσπαθώντας να εμβολίσει το περιπολικό - χωρίς επιτυχία - αλλά μετά από καταδίωξη συνελήφθη.
Στο αυτοκίνητο του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι ενώ στο σπίτι του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο kalashnikov τύπου ρέπλικα.

pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες