Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Βγαλμένα απ' το «Mad Max» τα αυτοσχέδια οχήματα του ISIS - Μοναδικές φωτό και βίντεο


Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος (IK) λόγω των περιορισμένων του οικονομικών πόρων έχει υιοθετήσει λύσεις αλά «Mad Max» όσο αφορά τα οχήματά του. Δημιουργίες που μοιάζουν να έχουν βγει κατευθείαν από τις ταινίες κάνουν την εμφάνισή τους στο πεδίο της μάχης με την αποτελεσματικότητά τους να τίθεται εν αμφιβόλω.

Κάποια από αυτά μοιάζουν να έχουν τυλιχθεί μέσα σε μεταλλικά φύλλα και είναι θωρακισμένα, ενώ άλλα μοιάζουν «ξεκοιλιασμένα» και έτοιμα για επιθέσεις αυτοκτονίας.
Το πιο περίεργο εύρημα είναι ένα τρέιλερ φορτηγού πάνω στο οποίο οι τζιχαντιστές είχαν συγκολλήσει τον πυργίσκο ενός τανκ.
Όλα αυτά τώρα την στιγμή που οι ιρακινές Ένοπλες Δυνάμεις καταφέρουν καίρια πλήγματα εναντίον του ISIS έχουν περάσει στον έλεγχό τους.
Δείτε και μόνοι σας:





pronews

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Οποιος χρήστης της πλατφόρμας του discus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες