Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017
Η επιταγή των 222.000.000 ευρώ που έλαβε η Μπαρτσελόνα!

Από την Παρασκευή το βράδυ κυκλοφορεί στα social media μία φωτογραφία από μία επιταγή ύψους 222.000.000 ευρώ. Η επιταγή αυτή φέρεται είναι είναι εκείνη που έφτασε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα και ολοκλήρωσε την αποδέσμευση του Νεϊμάρ από τους Καταλανούς.

Τα στοιχεία… συμφωνούν, αφού το ποσό είναι ακριβώς εκείνο που είχε και η ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, εκδόθηκε από την Εθνική Τράπεζα του Κατάρ, εκεί όπου λογικά έχουν τοποθετήσει τα κεφάλαιά τους οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, και η ημερομηνία έκδοσης είναι η 1η Αυγούστου, από υποκατάστημα στο Παρίσι.
Φυσικά, ουδείς μπορεί να πει μετά βεβαιότητας εάν όντως πρόκειται για την επιταγή στην οποία οφείλεται η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία.
Αυτό που γνωρίζουμε όλοι, όμως, είναι το πρόσωπο που τη μετέφερε, αρχικά από το Παρίσι στη Μαδρίτη και, μετά από την άρνηση της ισπανικής λίγκας να τη δεχθεί, στη Βαρκελόνη. Πρόκειται για τον επικεφαλής του νομικού επιτελείου του διεθνή ποδοσφαιριστή, Χουάν ντε Δίος Κρέσπο.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες