Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Υποψήφιος ο Καμίνης για την προεδρία της ΔΗΣΥ...


Δεν παραιτείται από δήμαρχος...

Την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απέναντι στην Φώφη Γεννηματά, έλαβε ο Δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης. 

Συνεργάτες...
του κ. Καμίνη επιβεβαιώνουν ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ενδιαφέρεται για τη διεύρυνση του χώρου της κεντροαριστεράς και δεν διαψεύδουν ότι είναι έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπως αναφέρει το protothema.

Επισημαίνουν όμως ότι η πιθανή υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΣΥ δεν επηρεάζει τα καθήκοντα του Γιώργου Καμίνη ως δημάρχου Αθηναίων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι προϋποθέσεις που θέτει ο κ. Καμίνης για να κατέλθει ως υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να υπάρχει διαφάνεια, να ακολουθηθούν ανοιχτές διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου και να μην τεθούν ασφυκτικές προθεσμίες.

Όπως είναι γνωστό η εκλογή αρχηγού στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα γίνει από τη βάση τον Οκτώβριο με ανοιχτές διαδικασίες. Πριν από την εκλογή του αρχηγού της Συμπαράταξης από τη βάση, θα προηγηθεί το φθινόπωρο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ...

πηγή protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες