Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Άτυχος ο Παναθηναϊκός...

Άτυχος ο Παναθηναϊκός – Έπεσε στη Μπιλμπάο
Έπεσε στην ισπανική Μπιλμπάο.
Η Μπριζ απέναντι στην ΑΕΚ.
Με την Εστερσουντς ο ΠΑΟΚ...
Δύσκολος θα είναι ο δρόμος του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αφού οι «πράσινοι» θα βρουν...
απέναντι τους την Αθλέτικ Μπιλμπάο. 

Η κληρωτίδα δεν έκανε το χατήρι στους «πράσινους», που θα έχουν ένα δύσκολο έργο στα play offs του Europa League, μιας και η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μια από τις χειρότερες κληρώσεις που μπορούσε να κάτσει στο «τριφύλλι». 

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 17 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στην Ισπανία στις 24 του ίδιου μήνα.

Η Μπριζ απέναντι στην ΑΕΚ

Ένα μικρό μέρος της τύχης που της έλειψε στην κλήρωση του Champions League είχε με το μέρος της η ΑΕΚ. 

Παρόλο που κινδύνευε να πέσει με το «μεγαθήριο» Μίλαν, την επίσης δυνατή Ντιναμό Κιέβου και την πολύ πιο έτοιμη Κράσνονταρ, η «Ένωση» θα κληθεί τελικά να αντιμετωπίσει την Μπριζ. 

Μετά την Αούστρια Βιέννης, οι Βέλγοι ήταν θεωρητικά ο πιο ευκταίος αντίπαλος για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι μάλιστα ευνοούνται αυτή τη φορά και στη σειρά των αγώνων. 

Κι αυτό διότι θα αγωνιστούν πρώτα στις Βρυξέλλες στις 17 Αυγούστου και έπειτα θα επιδιώξουν να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στο ΟΑΚΑ στις 24 Αυγούστου.
Με την Εστερσουντς ο ΠΑΟΚ 
Ο ΠΑΟΚ, που ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα στο γκρουπ των ισχυρών, δεν θα παίξει τελικά με καμία εκ των Βιντεότον (Ουγγαρία), Σερίφ (Μολδαβία), ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), Ουτρέχτη (Ολλανδία) και Ντομζάλε (Σλοβενία), αλλά με την σουηδική Εστερσουντς...

πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες