Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Αστυνομικοί βιντεοσκόπησαν ζευγάρι που έκανε σεξ και γυμνιστές!


2306.jpg

Τέσσερις Βρετανοί αστυνομικοί, οι οποίοι βιντεσκοπούσαν από ένα ελικόπτερο της αστυνομίας γυμνιστές, γυναίκες που έκαναν ηλιοθεραπεία και ένα ζευγάρι που έκανε σεξ στην αυλή του, απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Το δικαστήριο απάλλαξε τους αστυνομικούς Μάθιου Λούκας, 42 ετών και Λι Γουόλς, 47 ετών, καθώς και τους πιλότους του ελικοπτέρου Μάθιου Λούζμορ, 45 ετών και Μάλκολμ Ριβς, 64. Ο πρώην αστυνομικός Άντριαν Πόγκμορ, 50 ετών, ήταν ο μόνος που είχε παραδεχτεί την ενοχή του και ο μοναδικός από τους πέντε που ήταν παρών κάθε φορά που κινηματογραφούσαν γυμνούς ανθρώπους σε ιδιωτικές στιγμές τους. Η ποινή που θα του επιβληθεί θα ανακοινωθεί στις 8 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, το πλήρωμα είχε βιντεοσκοπήσει δύο γυμνιστές που έκαναν κάμπινγκ, μια μητέρα με την κόρη της που έκαναν ηλιοθεραπεία γυμνές και ένα ζευγάρι που έκανε σεξ στην αυλή του, το 2007 και το 2008.
Μολονότι οι αστυνομικοί απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες, η αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την εσωτερική έρευνά της για ανάρμοστη συμπεριφορά των αστυνομικών.
Η γυναίκα την οποία είχαν βιντεοσκοπήσει μαζί με την κόρη της χαρακτήρισε τις πράξεις του πληρώματος “κατάφωρη παραβίαση” της ιδιωτικής ζωής της.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες