Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ανγκελα και το μοντέλο με τα τατουάζ...

Δειτε τις φωτογραφίες...
Η καστανόξανθη καλλονή, Sophia Thomalla, είναι μοντέλο, σταρ της γερμανικής τηλεόρασης, ανήκει στο κόμμα της Μέρκελ και...
την ακολουθεί στα συνέδρια (για να κεντρίσει τα φλας των φωτογραφων).
Οπως διαβάζουμε στο newsbeast.gr:


Η καστανόξανθη καλλονή Sophia Thomalla είναι μοντέλο, σταρ της γερμανικής τηλεόρασης και ένθερμη υποστηρίκτρια της Μέρκελ.

Τις τελευταίες ημέρες όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διατυμπανίζει τις αρετές της Γερμανίδας Καγκελαρίου ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου.

Πριν από πέντε χρόνια η 27χρονη Γερμανίδα καλλονή εντάχθηκε στο κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών κι από τότε εκφράζει μέσω των social media την αγάπη της για την Καγκελάριο.

«Μου αρέσει γιατί είναι πλήρως απαλλαγμένη από σκάνδαλα...» γράφει η λεζάντα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει ήδη ανέβει στο επίσημο σάιτ του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ο «κρυμμένος άσος» της Μέρκελ λέγεται Sophia Thomalla
Ντυμένη στα κόκκινα και με τα μαλλιά πιασμένα, η Thomalla εμφανίστηκε στο Βερολίνο στο πλευρό της σιδηράς κυρίας της Γερμανίας σε ένα συνέδριο με θέμα τις γυναίκες και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τα φλας να αστράφτουν.

Η 27χρονη που λατρεύει τα τατουάζ λέει τα καλύτερα για την Μέρκελ κάνοντας πολλούς να λένε ότι οι εκλογές μοιάζουν περίπατος για την Γερμανίδα καγκελάριο.sophiathomalla3
sophiathomalla5

sophiathomalla4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες