Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Επίθεση Καμμένου στον δημοσιογράφο Γ. Λοβέρδο! «Στις αγοράζει η σύζυγος με λεφτά που αρπάζετε με Πρετεντέρη…»


Ανοίκεια επίθεση κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μέσω twitter στον δημοσιογράφο Γιάννη Λοβέρδο, με αφορμή κριτική του δημοσιογράφου στον υπουργό για το ταξίδι του στο Λονδίνο και την εμφάνισή του με Jaguar!

Μάλιστα, για το εν λόγω θέμα έγινε σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, χθες το απόγευμα, όταν κλήθηκε να απαντήσει ο κ. Καμμένος σε ερώτηση με άλλη θεματολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.
«Σας θαυμάσαμε με τη Jaguar στα Selfridges με ένα I.X. γεμάτο σακούλες. Αν επί εποχή Σαμαρά Βενιζέλου συνελάμβαναν οι δημοσιογράφοι τον Βενιζέλο που τον βρίζατε όλοι για μία BMW να ψωνίζει εκεί την ώρα που η Αττική χανόταν από μία πετρελαιοκηλίδα,  θα είχατε ξεσηκώσει το διαδίκτυο», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο Π. Καμμένος έσπευσε να απαντήσει, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της πρεσβείας, ενώ προσέθεσε ότι τα ψώνια ήταν μια Barbie για τα παιδιά του.
«Τι κριμα που η κόρη μου μεγάλωσε και δεν μπορω να πεταχτω στο Λονδινο, να πάρω την Τζάγκουαρ και να της αγοράσω μια Μπάρμπι», σχολίασε αιχμηρά ο γνωστός δημοσιογράφος στο twitter και ο Π. Καμμένος του απάντησε με ύφος που σίγουρα δεν αρμόζει σε υπουργό και πολιτικό αρχηγό, γράφοντας: «Στις αγοράζει εδώ και χρόνια η σύζηγος με λεφτά που αρπάζετε με τον Πρετεντέρη Γιάννη γιατί σαν δημοσιογράφο σε έχουν στο τζάμπα από καιρό».

Τότε ήρθε η ανταπάντηση από τον Γ. Λοβέρδο: «Ο κ. Καμμενος μπορει ν λεει για μενα οτι θέλει. Να μ βριζει, συκοφαντεί. Αδιαφορώ. Για τη σύζυγο μ θα επρεπε να ντρέπεται. Δεν εχει δικαίωμα».thecaller

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες