Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Νέα στοιχεία με καταθέτες του εξωτερικού στα χέρια των Ελληνικών Αρχών  


Νέα στοιχεία με καταθέτες του εξωτερικού στα χέρια των Ελληνικών Αρχών   
Την ύπαρξη νέων στοιχείων με μεγαλοκαταθέτες από το εξωτερικό ανακοίνωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας σήμερα στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Όπως είπε έχουν φθάσει στη χώρα μας στοιχεία λογαριασμών Ελλήνων για το 2016 στο πλαίσιο συνεργασίας χώρας μας για αντιμετώπιση φοροδιαφυγής, τα οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχουν μήπως και εντοπιστούν τυχόν παραβάτες.

«Ήδη έχουν έρθει Ελλάδα τα στοιχεία για λογαριασμούς του 2016 και ήδη αξιοποιούνται για να εντοπιστούν οι παραβάτες. Κι εμείς έχουμε δώσει τα αντίστοιχα στοιχεία στις άλλες χώρες», ήταν η φράση της. Η κυρία Παπανάτσιου, πάντως, περιορίστηκε σε αυτά, δίχως να δώσει παραπάνω στοιχεία στη δημοσιότητα. Δηλαδή από ποια χώρα προέρχονται τα στοιχεία, πόσους ονόματα υπάρχουν και πότε παρελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές.
Δεδομένων, ωστόσο, των πενιχρών αποτελεσμάτων από τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς οι παρόντες βουλευτές κράτησαν μικρό καλάθι μετά τις ανακοινώσεις τις κυρίας Παπανάτσιου.liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες