Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Νέα υπουργική απόφαση για το πόθεν έσχες...

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέα υπουργική απόφαση για το πόθεν έσχες
...μετά την απόφαση του ΣτΕ...
Στην επανέκδοση ΚΥΑ με την οποία ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες όσον αφορά στον...
τύπο και το περιεχόμενο του πόθεν έσχες μετά την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ που αφήνει στον αέρα τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης θα προχωρήσει η κυβέρνηση όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγγελόπουλο «λόγω εύλογης και μεγάλης αβεβαιότητας που δημιούργησε η δημοσιοποίηση μιας άτυπης περίληψης της υπ’ αριθ. 2649/2017 απόφασης της ολομέλειας του ΣτΕ,  οι αρμόδιοι Υπουργοί θα προβούν σε επανέκδοση της σχετικής ΚΥΑ με την οποία ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες όσον αφορά στον τύπο και το περιεχόμενο των δηλώσεων με συνδημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως των παραμετρικών τιμών και των οδηγιών συμπλήρωσης πεδίων των δηλώσεων που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή ΠΟΘΕΝ».

Μάλιστα, ο υπουργός στην ανακοίνωση του σημειώνει ότι «υπόθεση εκκρεμεί στο ΣτΕ από τον Νοέμβριο του 2016 και η απόφαση εκδόθηκε παραμονές της λήξης της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» για την χρήση 2016.» και καταλήγει υπογραμμίζοντας «η κυβέρνηση, μόλις η απόφαση καθαρογραφεί από το  ΣτΕ και λάβει επίσημα γνώση όλου του περιεχομένου της, θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες με γνώμονα την πάταξη της διαφθοράς».nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες