Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

3 αρχηγούς θα έχει ο νέος φορέας αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης...

Πώς η συμφωνία Φώφης – Σταύρου προστατεύει από ανεπιθύμητα αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο...

Τι έχει καταφέρει η συμφωνία Φώφης – Σταύρου για τη διατήρηση των κοινοβουλευτικών τους ομάδων; Να διαθέτει 3 (και ολογράφως τρεις) αρχηγούς εάν...

την προσεχή Κυριακή στο δεύτερο γύρο επικρατήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης!

Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία που προφανώς δεν συμβαίνει τυχαία! Αφού η εν λόγω συμφωνία των δυο – μεταξύ άλλων, τους προστατεύει και από το ενδεχόμενο να εκλεγεί στην ηγεσία του νέου φορέα κάποιος από τους εξωκοινοβουλευτικούς υποψήφιους… Με λίγα λόγια διατηρώντας τις ομάδες τους καθιστούν «ανενεργό» τον νέο ηγέτη που δεν θα είναι εκλεγμένος και θα επιχειρείσει να τους επιβάλλει κάποιον εκπρόσωπο του στη Βουλή.

Έτσι λοιπον, ανεξαρτήτου αποτελέσματος Φώφη και Σταύρος παραμένουν επικεφαλής των κομμάτων και των κοινοβουλευτικών τους ομάδων και ο νέος αρχηγός (σε περίπτωση που δεν εκλεγεί η Φώφη) δεν θα έχει καμία δυνατότητα παρέμβασης!

Φυσικά όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν η συμφωνία για να μην ενοποιηθούν οι δυο ομάδες, δεν είναι η μόνη, λέγεται ότι Φώφη και Σταύρος έχουν μοιράσει και τις θέσεις στο νέο φορέα, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο και κυρίως τα «κλειδιά»!

Κατά συνέπεια και ο Νίκος Ανδρουλάκης να εκλεγεί την επόμενη Κυριακή δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα!...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες