Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018


Ένας έρωτας σαν παραμύθι

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ- Τζέιμς Μπρόλιν: Πώς κρατούν ζωντανό τον γάμο τους για 20 χρόνια

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ- Τζέιμς Μπρόλιν: Πώς κρατούν ζωντανό τον γάμο τους για 20 χρόνια


Το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε το 1998 και δηλώνει πως τα τελευταία 20 χρόνια «βρίσκεται στον παράδεισο» 

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και ο Τζέιμς Μπρόλιν είναι ένα από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν πώς ένας γάμος μπορεί να επιβιώσει στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ και επαναφέρει την πίστη μας στην αγάπη. 




Το ζευγάρι, το οποίο μετρά 20 χρόνια γάμου, υπήρξε αρκετά άτυχο στις παλιότερες σχέσεις του. Ο Μπρόλιν μετρούσε στο ενεργητικό του δύο αποτυχημένους γάμους, ενώ η Στρέιζαντ, η οποία είχε ένα διαζύγιο είχε δηλώσει πως «Δεν βρισκόμουν σε απόγνωση, αλλά επιτέλους μου άρεσε η μοναξιά μου».



Η ίδια αποκάλυψε την πρώτη τους γνωριμία η οποία έγινε σε ένα πάρτι. Όπως είπε περίμενε να γνωρίσει έναν αγριωπό άντρα με γένια, όταν ξαφνικά αντίκρισε τον φρεσκοξυρισμένο και κουρεμένο Μπρόλιν. «Ποιος κατέστρεψε τα μαλλιά σου»; Του είπε χαρακτηριστικά και σύμφωνα με τη Στρέιζαντ αυτή ήταν και η στιγμή που ο Τζέιμς Μπρόλιν την ερωτεύτηκε.



Η Στρέιζαντ αποκάλυψε ακόμα πως μετά από δυο μήνες σχέσεις είχε καταλάβει πως εκείνος ήταν «ο μοναδικός» για εκείνη, ενώ μετά από λίγους μήνες αποφάσισαν να συζήσουν. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης, την 1 Ιουλίου 1998, στην δεύτερη επέτειο του πρώτου τους ραντεβού.


Ο Μπρόλιν την βραδιά του γάμου τους είχε δηλώσει «Δεν μπορώ να σας πω πόσο τυχερός είμαι που μου συνέβη αυτό τόσο αργά στη ζωή μου. Κάθε βράδυ είναι μια νέα περιπέτεια. Το να κοιμάμαι είναι χάσιμο χρόνου. Ανυπομονώ να την δω ξανά το πρωί».




Είκοσι χρόνια μετά, το λαμπερό ζευγάρι φαίνεται πως είναι το ίδιο ερωτευμένο. Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ δηλώνει πως: «Είκοσι χρόνια στο Χόλιγουντ είναι σαν πενήντα χρόνια στο Σικάγο, όπως συνηθίζω να λέω». Η ίδια αποκαλύπτει πως έχει μάθει στον γάμο της να λέει την αλήθεια με κατανόηση, ενώ παλιότερα την χρησιμοποιούσε σαν όπλο.



Από την πλευρά του ο Μπρόλιν θεωρεί πως το κλειδί της επιτυχίας τους είναι πιο πρακτικής φύσης, όπως του να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι και να διατηρούν ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς.


Ο ίδιος τονίζει πως από τους προηγούμενους γάμους έχει μάθει πόσο σημαντική είναι η οικονομική ανεξαρτησία και πως εδώ και είκοσι χρόνια «βρίσκεται στον παράδεισο». Ακόμα ο 77χρονος ηθοποιός υποστηρίζει πως σημαντική βοήθεια μπορεί να είναι και ο σύμβουλος γάμου.



Η 75χρονη Στρέιζαντ, αν και έχουν περάσει 20 χρόνια, δεν έχει πάψει να είναι ρομαντική προς τον σύζυγο της, καθώς ο ίδιος αποκαλύπτει πως πάντα βρίσκει ρομαντικά σημειώματα από την γυναίκα του, η οποία τον περιμένει στο σπίτι με κάποια καινούρια έκπληξη.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες