Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΚΑΡΟΥΖΟΣ"!


ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΚΑΡΟΥΖΟΣ"!


Μέσα από απειλές και "κουκούλες" ο βασικός μάρτυρας μίλησε στη δίκη.

Γκαγκστερικές απειλές και συγκάλυψη του σκανδάλου Καρούζου στη Δικαιοσύνη καταγγέλλει ο βασικός μάρτυρας στη δίκη Ιωσήφ Λιβανός.
Οι καταγγελίες διατυπώθηκαν σε πολύωρη κατάθεση στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας, στις 11 Γενάρη και σε ανοιχτή επιστολή προς τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, την οποία έστειλε την ίδια ημέρα.

Ο Λιβανός είπε ότι εκδικάζονται μόνο 2 από τις 138 καταγγελμένες υποθέσεις αν και οι 138 είναι ιδιαίτερα σοβαρές και αφορούν ξέπλυμα μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή και μίζες σε εξοπλιστικά με εμπλεκόμενους στο γαϊτανάκι του συνόλου του Σκανδάλου Καρούζου Υψηλά ιστάμενα Πρόσωπα παρελθόντων Κυβερνήσεων, Εισαγγελείς Δικαστές, υψηλούς παράγοντες εξωτερικού Τραπεζικούς Ομίλους.
Image result for ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΕΥΡΑ
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατάθεση Λιβανού δεν αναφέρθηκε κανένα ΜΜΕ και επίσης κανένα ΜΜΕ, πλην ημών, δεν ενδιαφέρθηκε για την παρουσία Λιβανού, στη δίκη αν και τον περασμένο Οκτώβρη, όταν διεκόπη η κατάθεση ήταν πολλά τα ΜΜΕ που και έγραψαν για μέγα σκάνδαλο και παρακολούθησαν την διαδικασία.
Ποιά Κίρκη τα ακούμπησε με μαγικό ραβδί και ξέχασαν μια υπόθεση που ήταν για καιρό πρωτοσέλιδη και οι μίζες στα "κουτιά με τα (δήθεν) γλυκά ήταν δεκάδες εκατομμύρια;
Αρχικά η διαδικασία στο ακροατήριο ξεκίνησε με τις έντονες διαμαρτυρίες και Κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Ιωσήφ Λιβανός για τον τρόπο χειρισμού του συνόλου των συναφών καταγγελιών (138 υποθέσεων ) αυτού του Οικονομικού -Πολιτικού Σκανδάλου. Μίλησε ανοιχτά για χειραγώγηση της υπόθεσης και κύκλωμα που λειτούργησε επι προηγουμένων κυβερνήσεων για να κουκουλωθεί το σκάνδαλο.
Η πρόεδρος του Δικαστηρίου από έδρας ανακοίνωσε ότι δικάζονται μόνο 2 εκ των 138 καταγγελμένων υποθέσεων, αλλά εντύπωση προκάλεσε ότι στο Δικαστήριο αυτό έφτασε ταχύτατα η ανοικτή επιστολή που έστειλε στους θεσμούς της Πολιτείας ο κ. Λιβανός. Ο Αρειος Πάγος ζήτησε να συσχετισθεί με την δικογραφία.
Image result for ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Ο Ιωσήφ Λιβανός κατέθεσε ότι στους φορολογικούς Παραδείσους έχουν εντοπιστεί περί τα 50.000.000 ευρώ σε λογαριασμούς του Καρούζου
Στο δικαστήριο προέκυψε ότι οι συνθήκες (τροχαίου) θανάτου του οδηγού ( Γκούβα) του Ομίλου Καρούζου που μετέφερε τα κουτιά με τις μίζες κάτω απο γλυκά στα Υπουργεία είναι αδιευκρίνιστες...
Προέκυψε επίσης ότι ο Λιβανός όχι μόνο είναι αξιόπιστος μάρτυρας, αλλά και πολιτικοί που τον κατηγόρησαν ως συκοφάντη στο δικαστήριο τα πήραν πίσω.
Image result for ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ
Ο Λιβανός κατέθεσε στο δικαστήριο όχι μόνο αμετάκλητες απαλλακτικές δια αυτόν αποφάσεις αλλά και τις δηλώσεις μεταμέλειας των κατηγορουμένων ενώπιον δικαστηρίων καθώς επίσης και 6 καταδικαστικές αποφάσεις κατά των κατηγορουμένων δια ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση κατ εξακολούθηση εναντίων του.
Ο τρόμος για αποκαλύψεις καταδείχθηκε όταν ζήτησαν απο τον Λιβανό να δείξει αν το ρολόϊ που φορούσε λειτουργούσε και ως μαγνητόφωνο και κατέγραφε την διαδικασία.
Γιατί ο τρόμος;
Η διαδικασία είναι δημόσια και κανονικά θα έπρεπε να μεταδίδεται στο δρόμο με μεγάφωνα, όπως στην Ισλανδία οι υποθέσεις διαφθοράς...
Η πλευρά Καρούζου προσπαθεί να εμφανίσει την υπόθεση ως διαδικασίες οικογενειακής επιχείρησης και με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει η έρευνα για τις διασυνδέσεις με "οφ σορ", οι οποίες οδηγούν και σε μίζες προς πολιτικούς κλπ
Ιδού οι πρώτες σελίδες απο την 15σέλιδη ανοιχτή επιστολή του βασικού μάρτυρα Λιβανού:

 

ΘΕΜΑ : ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΥ

                                                                                                              Αθήνα 8-01-2018
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
                                      ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ
Ιωσήφ Λιβανού του Ρασάντ, μηνυτή και καταγγέλλοντος τωνα)Σκανδάλου ΚΑΡΟΥΖΟΥ και β) της υπόθεσης « ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ».
                                                 ΠΡΟΣ 
Tον Πρόεδρο της Βουλής κύριο Νίκο Βούτση,
Τον  Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα,
Τον  Υπουργό Οικονομικών, κ .Ευκλείδη Τσακαλώτο,
Τον  Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Σταύρο Κοντονή,
Τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης , Αρμόδιο για θέματα Διαφθοράς κύριο Δημήτρη Παπαγγελόπουλο,
Τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γεώργιο Πιτσιλή.
Τον Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Προς:
Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Πέππα,
Την  Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου,
Την  Εισαγγελέα Διαφθοράς κυρία Ελένη Τουλουπάκη.
Προς:
Τα   Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αξιότιμοι κύριοι
Για πολλοστή φορά ,
Αναγκάζομαι να απευθυνθώ  προς όλους και στον  κάθε  ένα   ξεχωριστά  σε αξίωμα   και θέση που του παραχώρησε  ο Λαός και η  Πολιτεία  ζητώντας την άμεση  ενεργή  παρέμβαση σας προς όφελος του Δημοσίου Συμφέροντος, για την Προάσπιση των Συνταγματικά  κατοχυρωμένων δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τα δικαιώματα του Πολίτη όπως  αυτά  ρητά  ορίζονται από τους  Νόμους του Κράτους  Δικαίου  !!! 
Image result for ΙΩΣΗΦ ΛΙΒΑΝΟΣ
Ονομάζομαι  Ιωσήφ Λιβανός και όπως σας  είναι γνωστό είμαι ο καταγγέλλων - μηνυτής  και βασικός μάρτυρας κατηγορίας του γνωστού σε όλους ως «Σκανδάλου Καρούζου» του μεγαλύτερου Οικονομικό -πολιτικού Σκανδάλου των τελευταίων 30 ετών που αφορά   συνέργεια των μελών του Διοικητικού συμβουλίου του  Ομίλου Καρούζου  σε αξιόποινες εις βάρος του Κράτους ενέργειες με Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα  και Εισαγγελείς Δικαστές   σε ρόλο ( Κουμπάρων ) και όχι μόνο  με την  εμπλοκή Τραπεζικών Ομίλων,offshore εταιρειών ,επίσης σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος φοροαποφυγή, μέγιστη φοροδιαφυγή, μίζες, ύποπτους θανάτους , εξοπλιστικά  και  δεκάδες άλλα  κακουργηματικής φύσεως  αδικήματα σύμφωνα με τον Κ.Ποιν.Δικ.
Γνωρίζετε επίσης ότι  επανειλημμένες αναφορές- καταγγελίες και αιτήματα μου , έχουν κοινοποιηθεί  προς εσάς εξωδίκως από τον Μάρτιο 2017.
Για πολλοστή φορά σας  υπενθυμίζω  ότι όλα  όσα ακούστηκαν  κατά την διάρκεια της εν εξελίξει δίκης  « Καρούζου – Σκαφτούρα  κ.λ.π. )  που διεξάγεται στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών εντός και εκτός αιθούσης ( εντός δικαστικού μεγάρου )  επαλήθευσαν τα όσα  από χρόνια καταγγελλόμενα  μου.
 Αν και έγιναν  « φιλότιμες προσπάθειες»  από ανθρώπους που κινούσαν τα νήματα και από τις μαριονέτες τους  να υποβαθμίσουν το  μέγεθος του Σκανδάλου αναφερόμενες δε οι μαριονέτες ότι επρόκειτο για «προσωπική διαφορά μεταξύ Λιβανού και Καρούζου!! Αφού με  απείλησαν , με μήνυσαν  υψηλά   ιστάμενα πρόσωπα ( Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!!!)   τα οποία αυτά τα  Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα οι μεγαλοπαράγοντες του Δημοσίου Βίου  μου υπέγραφαν έγγραφα μεταμέλειας   ενώπιον δικαστηρίων (δεν ήθελαν με τίποτε να ακουστούν σε δημόσιο ακροατήριο τα όσα είχα να καταθέσω!!!!)Κατάφεραν κάτι μοναδικό, κατάφεραν  να αλληλοκαρφώνονται  και τελικά να αποκαλύπτονται από μόνοι τους  δικαιώνοντας με!!
 Αναφέρομαι συγκεκριμένα στις ίδιες αυτές  ερωτήσεις  των κατηγορουμένων  προς την Ταμία του  δικού τους Ομίλου  δια του στόματος του συνηγόρου τους( βασικού κατηγορούμενου Ιωάννη Καρούζου)  Έγινε λοιπόν ερώτηση στο ακροατήριο δια του συνηγόρου του Ιωάννη Καρούζου για «κουτιά με γλυκά  που είχαν διπλούς πάτους» τα οποία περιείχαν χρήματα και αποστέλλονταν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά και «σε άλλους..»
Image result for ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
Αν δεν είναι μίζες και μαύρο  χρήμα από μαύρη μεταξύ τους  συνεργασία τότε τι είναι τα χρήματα αυτά (σε  χαρτονομίσματα των 500 ευρώ)  που στέλνονταν  από τον όμιλο Καρούζου?
Ποιος είναι  από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ,συγκεκριμένα αναφερόμενος δια στόματος Καρούζου (και όχι του Λιβανού!!!) πού  τα παραλάμβανε και σε τι αντιστοιχούσαν? Αλλά για να το πει κάποιος έπρεπε να τον είχαν καλέσει οι Αρμόδιες Αρχές με τόσα στοιχεία που είχαν κατατεθεί !!!
 Επίσης  αξίζει να σημειωθεί  ότι εντός της δικαστικής αιθούσης  για  άλλη μια φορά δια του στόματος του συνηγόρου   του βασικού  κατηγορούμενου   Ιωάννη   Καρούζου  με ερώτηση του προς μάρτυρα ,επιβεβαιώνονται οι από ετών  καταγγελίες μου για σχέσεις του Ομίλου Καρούζου   με Δικαστές και  ιδιαίτερα με Εισαγγελέα Εφετών ( τον έτερο Κουμπάρο και ενορχηστρωτή μηνύσεων  εκφοβισμού !!! σύμφωνα με γραπτές δηλώσεις του Ι.Καρούζου).
Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι  είναι γνωστό τοις πάσι ότι εγώ  ήμουν παραλίγο «θύμα του παραδικαστικού». Ολα τα στοιχεία βρίσκονται στο Πειθαρχικό Τμήμα, όπου αναμένω κλήση να καταθέσω και να αποκαλύψω, και άπαντα αξίζουν διερεύνηση. Αλλά εγώ είμαι δευτερευούσης σημασίας μπροστά σε αυτό το σκάνδαλο που προσπαθούν όλοι να υποβιβάσουν  !!!!!
Διότι το πρώτο θύμα είναι ο Ελληνικός Λαός .
 Η επιβεβαίωση δε αυτή έρχεται δια της  απαντήσεως της μάρτυρος ότι  δηλαδή γνώριζε ότι είχαν σχέσεις τουλάχιστον   με τον Καταγγελλόμενο από εμένα Κουμπάρο τους που ήταν  Εισαγγελέας  Εφετών. 
Είχαν συγκεντρωθεί πολλά αρπακτικά πουλιά στον όμιλο Καρούζου !!!
Ετσι προκύπτει άλλο ένα θέμα ουσίας που  ήδη είχα καταγγείλει από το 2010  και  δεν έτυχε  ορθής αξιολόγησης και  συσχετισμού  με τις συναφείς   μηνυτήριες αναφορές-καταθέσεις  μου   αλλά  και επιστολές μου  ιδίου περιεχομένου προς τις  αρμόδιες Αρχές και στην Ανώτατη Ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπως  ο Νόμος  ορίζει  και είναι το ορθό δια το ενιαίο της κρίσεως (υπάρχουν αποδεικτικά  με πρωτόκολλα παραλαβής παράδοσης).Ειδικά δε σε τόσο σοβαρές για το Δημόσιο συμφέρον υποθέσεις.
Ως εκ τούτου η υπόθεση του Σκανδάλου Καρούζου τεχνηέντως υποβαθμίστηκε προφανώς εξυπηρετώντας  άλλου είδους συμφέροντα τα οποία σίγουρα  δεν  ήταν προς όφελος του Δημοσίου Συμφέροντος   !!!
Image result for ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΥ
Ήδη έχω καταθέσει τον Ιούνιο 2017 πλήρη σειρά δικαστικών εγγράφων και αναφορών μου που αποδεικνύουν ότι το Σκάνδαλο Καρούζου είχε καταγγελθεί από το 2009 ενώπιον των Δικαστικών Αρχών…και όμως!! Αποσιωπήθηκε μετά από «παρεμβάσεις» που πρέπει να διερευνηθούν, εφόσον αυτές ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Εγώ ο καταγγέλλων Ιωσήφ  Λιβανός ήμουν και είμαι καθόλα αξιόπιστος και ενήργησα πάντα καθαρά , με γνώμονα πάντα το Δημόσιο συμφέρον και  η απόδειξη αυτού έρχεται πάλι μέσα σε αυτές τις  ίδιες τις δικαστικές αίθουσες που δικάζονται οι αναφερόμενοι από εμένα. Το τραγελαφικό είναι ότι παρά  το γεγονός ότι κάποιοι προσπάθησαν φιλότιμα να υποβαθμίσουν το Σκάνδαλο  η επιβεβαίωση του μεγέθους του  έρχεται και πάλι δια στόματος του συνηγόρου του Ιωάννη Καρούζου.
Σε  ευθεία ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης του  Ιωάννη Καρούζου  προς τον Οικονομικό Διευθυντή του Ομίλου Καρούζου και  μάρτυρα του Δικαστηρίου  κ  Καραλή « Αν γνωρίζει που πήγαν τα 80.000.000 που λείπουν από τα Μαύρα ταμεία του Ομίλου και τι έγιναν ? »,η απάντηση του μάρτυρα ήταν «δεν γνωρίζω».
Δηλαδή ο Καρούζος δια στόματος του συνηγόρου του παραδέχεται :
Α) Μαύρα ταμεία στον όμιλο Καρούζου ,
Β) 80.000.000€ έλλειμα σήμερα από τα Μαύρα Ταμεία,
Γ)Αρα το μαύρο ταμείο έχει πολλαπλάσια ποσά απλά λείπουν 80.000.000€
Και ενώ ακούγονται σε δικαστική αίθουσα 80.000.000€ μαύρα ταμεία κανείς δεν αναρωτιέται, ποια μαύρα ταμεία !!!
Αραγε πόσο είναι το συνολικό ποσό που υπάρχει σε αυτά  τα μαύρα ταμεία σήμερα ?
Που βρίσκονται αυτά τα χρήματα τα οποία κλάπηκαν από τον Ελληνικό Λαό?
Εχει  ακόμη την διαχείριση ο Καρούζος, και σήμερα  ακόμη μέσα από την φυλακή   διαπίστωσε έλλειμα 80.000.000 ευρώ ?
Έχει σχέση η διαχείριση αυτή με την δήλωση Καρούζου «μου πήραν τα χρήματα αναφερόμενος στην Σκαφτούρα και τους  κρυφούς επενδυτές» ?
Τι σχέση έχουν τα μαύρα ταμεία με τα κουτιά με τους διπλούς πάτους «γλυκών »που πηγαινοέρχονταν στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας?
Τι έρευνες έγιναν σε αυτά τα μαύρα ταμεία από τις αρμόδιες αρχές ?
Αν δεν έγιναν  τότε ποιος ευθύνεται ?
Μήπως ο κ. Διώτης, όντας χειριστής  της υπόθεσης (μετά την κύριο Καπελέρη), καθώς απευθυνόμενος για το σχετικό θέμα στην Βουλή των Ελλήνων ψευδώς, διαμήνυσε ότι ουδέποτε  του ανέφερα εμπλεκόμενους Πολιτικούς ?
Image result for ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΥ
Μήπως πρώην Υπουργός Οικονομικών και  συνεργάτες του δεν παρέδωσαν ως όφειλαν 8 cd περιεχομένου αποκαλύψεων που αφορούσαν εργαλείο απόδειξης  και μέσον διεκδίκησης   τεράστιου  όγκου οικονομικού   Δημοσίου Συμφέροντος?
Ο κ.  Καπελέρης όπου όταν κρινόταν η θέση του ανακοίνωνε  σε σχετική Λίστα του  το μέγα Σκάνδαλο Καρούζου  ως το  μεγαλύτερο   σκάνδαλο του αιώνα και μετά?
γιατί σιώπησε??!!
Εκτός αν η ευθύνη βαραίνει την Εισαγγελία Διαφθοράς και τις Αρμόδιες Οικονομικές Ελεγκτικές Υπηρεσίες που έχασαν αποδεικτικό υλικό 91.334 σελίδων ?
Γεγονός είναι ότι όσο ο Ιωσήφ Λιβανός επιβεβαιώνεται, τόσο περισσότερο δέχεται τον πόλεμο εκείνων που έχουν συμφέροντα να μη αποκαλυφθεί η Αλήθεια  !!!!
 Ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου(το έτος 2013)μετά από σχετική  αναφορά  μου είχε παρέμβει άμεσα και έτσι δεν πέτυχε τουλάχιστον το πρώτο  εγκληματικό σχέδιο εξόντωσής μου από τα «κυκλώματα της διαφθοράς και της διαπλοκής». Το ίδιο πιστεύω   θα πράξει και ο σημερινός Πρόεδρος του Αρείου Πάγου καθώς έχει παρέμβει «για πλήρη διερεύνηση» μετά τις αναφορές μου.
Τα ανωτέρω αποδεικτικά στοιχεία  δημοσιεύτηκαν στον Τύπο από Δημοσιογράφους Δικαστικού Ρεπορτάζ των Έντυπων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης οι οποίοι βρίσκονταν εντός της αίθουσας του Δικαστηρίου  τον Φεβρουάριο 2017, και αναρτήθηκαν σε διαδικτυακές ιστοσελίδες αντίστοιχης ενημέρωσης.
Μετά λύπης μου όμως σας πληροφορώ   μετά και  την τελευταία   έρευνα των Νομικών μου Συμβούλων καθώς και  μετά  την προφορική επιβεβαίωση που έλαβα  και δια στόματος  της κυρίας Εισαγγελέως Διαφθοράς κατά την  τρίλεπτη συνάντηση (που δυστυχώς τόσος χρόνος μου δόθηκε μέσω της γραμματέως της!!)ότι δεν εκκρεμεί καμία άλλη δικογραφία για το Μέγα Σκάνδαλο Καρούζου !!!
Τα σοβαρότατα όμως  στοιχεία  που έχουν κατατεθεί    αφορούν τις 138 υποθέσεις μέγιστης φοροδιαφυγής και ξέπλυμα μαύρου χρήματος του Ομίλου Καρούζου και των εμπλεκομένων, και όχι μόνο  δύο εξ αυτών, να εκδικάζονται ήτοι οι πιο «ανώδυνες», και σύμφωνα με τα συμφέροντα κάποιων. Προφανώς « κάτι…» έπρεπε να φτάσει σε Δικαστική Αίθουσα μετά την τόση δημοσιότητα του Σκανδάλου !!!!και… άρον, άρον για να κλείσουμε τα στόματα και την πληγή !!!
Η πληγή  όμως που προσπάθησαν τόσο πολύ να κλείσουν, δεν κλείνει. Εφορμίζει από την ίδια την σήψη αυτών. Δημιουργούν  οι ίδιοι, μικροβιακούς οργανισμούς και προσπαθώντας   να επιβιώσουν, κατατρώγουν τις σάρκες τους λόγω  της απληστίας τους, Ξεπέρασαν τα όρια της αντοχής τους ! με αποτέλεσμα αν και πέρασαν πολλά χρόνια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! να επιβεβαιώνομαι.
Image result for ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ ΣΔΟΕ
Ηρθε όμως πλέον η ώρα να σπάσει αυτό το απόστημα χάριν της κάθαρσης που δικαιούται ο  πολύπαθος Ελληνικός Λαός.
Ήρθε η ώρα να πεταχτούν οι βδέλλες  από πάνω μας !!
Στην προαναφερόμενη δίκη του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων καταθέτω ως βασικός μάρτυρας κατηγορίας  και σήμερα  δια του στόματος των ίδιων αυτών των κατηγορουμένων ακούγονται αυτά, που αν και υπήρχαν εγγράφως, κάποιοι «υπηρετούντες την  Δικαιοσύνη» ενδεχομένως  λαμβάνοντας εντολές δεν ήθελαν ποτέ να φτάσουν στο ακροατήριο !!!
Εγώ ό  ίδιος ο Ιωσήφ Λιβανός  έχω παραδώσει στις Αρχές 91.334 σελίδες(μέρος αυτών αφορούν επίσημες λίστες-δημόσια έγγραφα) που αποδεικνύουν την «ενοχή»  αυτών αλλά και των  κρυφών «επενδυτών» για 138 υποθέσεις, αλλά μερίμνησαν  κάποιοι  επίορκοι δυστυχώς στις αίθουσες των Δικαστηρίων να φτάσουν  μόνο οι δύο(2)και νομίζουν ότι θα θαφτούν οι υπόλοιπες που είναι και οι πιο σκοτεινές !!!
Αυτό επιβεβαιώνεται  εμμέσως πλην σαφώς, και  από την πρόταση της Οικονομικής Εισαγγελέως κυρίας Π. Παπανδρέου  της 1-7-2013, κατόπιν των ερευνών  που διεξήχθησαν μετά τις 2 μηνυτήριες αναφορές μου ( 26-4-2010 και 30-5-2011)  προς την Εισαγγελέα  Εγκλημάτων διαφθοράς κ. Ράικου, όπου στην σελίδα 111  αποφαίνεται ότι προκύπτουν ευθύνες και κατά των εμπλεκομένων Τραπεζικών Ιδρυμάτων στο Σκάνδαλο Καρούζου !!!
Εξαιρετικά σημαντική ήταν η έρευνα της  κ Παπανδρέου, με ιδιαίτερες επισημάνσεις και αιχμές.  Αν συνεχιζόταν η έρευνα  στην σωστή κατεύθυνση όπως ξεκίνησε κανονικά, θα αποδίδονταν οι δέουσες ευθύνες όπως αποδόθηκαν εξ αρχής και στους Τραπεζικούς Ομίλους και φυσικά θα άνοιγαν στόματα  για Πολιτικές παρεμβάσεις !!!!!
Διότι κρούει η Εισαγγελέας κ Παπανδρέου τον  κώδωνα του κινδύνου προς τις αρμόδιες αρχές στην 113 και   114 σελίδα του πορίσματος της όπως ακριβώς αναφέρει:
 «Η υποδομή αυτή είναι βέβαιο από τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν , ότι εξακολουθεί να υφίσταται .Τα ανωτέρω , καθιστούν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα όχι μόνο ύποπτα  , από το χρονικό σημείο κατά το οποίο θα διαπιστώσουν  ότι τα συγκεντρωθέντα σε βάρος  τους στοιχεία από την  Δικαιοσύνη θα μπορούσαν να κριθούν ικανά να τους οδηγήσουν στη φυλακή , αλλά ύποπτα τέλεσης νέων εγκλημάτων ή παρέμβασης και αλλοίωσης της πραγματικής κατάστασης ( λ.χ, με την μετακίνηση χρηματικών ποσών την απόκρυψη και εν τέλει ,ανάσχεση του εκκρεμούς ελέγχου των δικαστικών και φορολογικών αρχών κ.λ.π ) Πράγμα πιθανολογούμενο και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πράξεων που τους αποδίδεται . Ενόψει δε του κύκλου των γνωριμιών και των σχέσεων που ανέπτυξαν τα παραπάνω πρόσωπα με υψηλόβαθμους παράγοντες της χώρας αλλά και με πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στην αλλοδαπή ( δικηγόρους επιχειρηματίες κ.λ.π. ) Ικανά να συνδράμουν στην διακίνηση και απόκρυψη των χρηματικών ποσών ,τα οποία προφανώς τα έχουν ακόμη στην διάθεση τους τα μέλη της οργάνωσης σε τόπο και μορφή που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, κρίνεται δε ότι οι προαναφερόμενοι δύνανται να χρησιμοποιήσουν τις διασυνδέσεις αυτές  είτε προκειμένου να συσκοτίσουν ή τουλάχιστον να επιβραδύνουν τις έρευνες των Δικαστικών αρχών ……» 
Image result for ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Προφανώς και τις χρησιμοποίησαν τις διασυνδέσεις τους  και προφανώς έχουν τα Μαύρα χρήματα αυτά ,που εγώ έχω καταγγείλει !! ήτοι «Μαύρα ταμεία 80.000.000 ευρώ έλλειμα !!!
Εγώ ο καταγγέλλων  σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΣΔΟΕ στα  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,  όπου τα πρόστιμα  που επιβλήθηκαν σύμφωνα με τις  καταλογιστικές πράξεις αρχικώς ανέρχονταν σε  122.500.000€ και  κατόπιν επιπλέον 460.000.000€
ωφέλησα το Ελληνικό δημόσιο συνολικά 622.500.000€, καθόσον έγιναν οι έλεγχοι και  επιβλήθηκαν τα πρόστιμα κατόπιν δικών μου καταγγελιών !!!
Ποιος δεν έπραξε το χρέος του , και δεν ζήτησε ποινική δίωξη ώστε  για τις  αξιόποινες πράξεις  όπως προβλέπεται από τον Νόμο να  τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι?
Καλούμαι ως μάρτυρας να καταθέσω για σε μια υπόθεση που αφορά δις ευρώ αλλά η δίκη αφορά τα 31.500.000€ εξ αυτών ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!.
Μα!! τα κουτιά με τα γλυκά!! περιείχαν περισσότερα χρήματα από το ίδιο αυτό το κατηγορητήριο  και δεν αναφέρονται πουθενά , παρά τα αποδεικτικά στοιχεία  !!

Καλούμαι ως μάρτυρας να καταθέσω για ένα Σκάνδαλο 138 υποθέσεων ενώ δικάζονται μόνο οι 2 και μάλιστα μετά από 8 έτη!!
Ήδη έχουμε υποβάλει αιτήματα προς όλες τις Αρμόδιες Αρχές σχετικά με τα ανωτέρω χωρίς να λάβουμε τις προβλεπόμενες από τον Νόμο απαντήσεις, παρά μόνο κάποιες …που ουσιαστικά αφήνουν περισσότερες υπόνοιες για συγκάλυψη του μεγάλου αυτού σκανδάλου.!!!!
Υποχρεούμαι  δε  κατά το νόμο  να ορκιστώ να μην κρύψω την αλήθεια!!!
Μου επιβάλλεται όμως δια του χειρισμού της υπόθεσης να αποκρύψω την αλήθεια !! Καθόσον  δεν έχουν συμπεριληφθεί ή έχουν εξαφανιστεί  από τις  δικογραφίες  σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την  ενοχή των κατηγορουμένων  κατά το περιεχόμενο  τους  και των  επισυναπτόμενων  αυτών  σχετικών  σημαντικών αποδεικτικών  έγγραφων περί ενοχής αυτών  που σίγουρα δεν έλαβε υπ’ όψη του  το Συμβούλιο Εφετών όταν εξέδωσε το Παραπεμπτικό Βούλευμα  1372/2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες