Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Κεράτωσε τον άντρα της και νόμιζε ότι θα Ξέφευγε!!Ένας άγνωστος όμως της έδωσε το Καλύτερο Μάθημα

Μια γυναίκα που απατάει το σύντροφό της αποκαλύφθηκε στο Facebook, όταν ένας πελάτης σε καφετέρια την άκουσε να συζητάει με τον εραστή της.

Ο Stevie Wilcock, από την Αγγλία, καθόταν με το λάπτοπ του σε μια καφετέρια δίπλα σε ένα βενζινάδικο στις 6 Ιουλίου.
Ο 22χρονος άκουσε μια γυναίκα να μιλάει με έναν άλλο άντρα ότι είπε ψέμματα στο σύντροφό της ότι είχε όλη τη μέρα συνάντηση στη δουλειά της.
Η συνάντηση σύντομα εξελίχθηκε σε γέλιο και το ζευγάρι να συζητάει για ένα ξενοδοχείο.
Νιώθοντας άσχημα για τον σύντροφό της, που εκείνη ονόμασε David, ο Wilcock δημοσίευσε στο Facebook μια ανάρτηση, εκθέτοντας τα ψέμματα της γυναίκας.

Η δημοσίευση έγραφε:
«Ντέιβιντ. Αν η φίλη/σύζυγός σου είναι γύρω στα 40, πήγε το πρωί στη δουλειά φορώντας μια μαύρη φούστα, μαύρα καλσόν και ένα γαλάζιο πουκάμισο..Σου είπε ότι θα ήταν όλη μέρα σε μίτινγκ στη δουλειά. Δεν είναι, πριν λίγο στεκόταν μπροστά μου σε βενζινάδικο, λέγοντας σε έναν άλλο άντρα όλη αυτή την ιστορία, ενώ γελούσαν. Α και επίσης οδηγεί ένα μαύρο Ford Fiesta με τον αριθμό πινακίδας…Μάζεψε τα πράγματά σου και σήκω φύγε Ντέιβ.»

Μέχρι τώρα η δημοσίευση έχει λάβει like πάνω από 12.000 χρήστες και έχει μοιραστεί πάνω από 5.000 φορές. Παρά το πλήθος κοινοποιήσεων, ο Wilcock δεν έχει ακούσει κάτι για τον David και τη μυστηριώδη γυναίκα.
‘Ήταν κάπως σουρεαλιστικό να τους ακούω να συζητάνε τόσο ανοιχτά, αλλά προφανώς δεν συνειδητοποίησαν ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο,΄δήλωσε ο Wilcock.
alldaynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες