Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Mετα απο 5 μερες στα κρατητηρια του Λιμεναρχειου Πατρας επιτελους ελευθερη ...η ελληνικη γραφειοκρατια σε ολο της το μεγαλειο!!!!!!

Μετα απο πέντε μέρες η περιπέτεια που εζησε στην Πάτρα η Αναστασία Δρακοπούλου από την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου  κανοντας  Πρωτοχρονιά στα κρατητήρια του Λιμενικού λόγω...γραφειοκρατίας πηρε τελος.
Η γυναίκα που  κατάγεται από την Αθήνα, ηλθε από την Γερμανία (όπου μένει τα τελευταία 20  χρόνια) στην Ελλάδα προκειμένου να διευθετήσει κάποιες υποθέσεις που είχε. Επισκέφθηκε και την Πάτρα για να δει συγγενείς της και θα αναχωρούσε από το λιμάνι της Πάτρας για Βενετία.
Στον έλεγχο όμωςτων λιμενικων βρεθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση εις βάρος της μετά από τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί πριν απο14 χρόνια !!!!!!! στο Αιγάλεω.
 Το αστικό μέρος  μπορει να είχε τακτοποιηθεί  ομως είχε μείνει το ποινικό για το οποίο δεν είχε ενημερωθεί και ειχε καταδικαστει ερήμηνπου συνεπαγεται οτι επρεπε να εξαγορασει μια ποινη που με τις προσαυξησεις ειχε φθασει τα 1380 ευρω.Και μπορει η χωρα μας τους Χριστοφορακους να μην τους πιανει την καρκινοπαθη ομως ελληνιδα μεταναστρια  με συζυγο με
100% αναπηρια την μπουζουριασε μεσα παροτι τα 1380 τα ειχε στο χερι.... γιατι οι τραπεζες ηταν κλειστες.

Ο Εισαγγελέας Υπηρεσιας εκρινε οτι επρεπε να παραμεινει στα κρατητηρια και να μην αφεθει ελευθερη με περιοριστικους ορους  παρα τις εγγυησεις που εσπευσαν να δωσουν συγγενικα της προσωπα και ο δικηγορος της .Το κρατος εξαντλησε την αυστηροτητα του και εδειξε την αναλγησια του απεναντι σε μια καρκινοπαθη ελληνιδα μεταναστρια διεκδικωντας νομπελ γραφειοκρατιας.
Παροτι το θεμα πηρε διαστασεις στα τοπικα μεσα οι πολιτικοι παραγοντες της περιοχης εκαναν οτι δεν πηραν χαμπαρι και αναλωθηκαν στο να συμμετεχουν σε διαφορα ρεβεγιονς και γκαλα για ψηφαλακια και αφησαν την καρκινοπαθη στο ρεβεγιον των κρατητηριων !!!!!!
Καμμια ευαισθησια για το θεμα απο πουθενα ουτε απο τους αριστερους βουλευτες του κυβερνωντος κομματος που εχει και γυναικα βουλευτη ουτε οι δεξιοι που για ψυλλου πηδημα ανεβαινουν στα κεραμιδια για να καταγγειλουν την κυβερνηση. Αυτη ειναι η Ελλαδα του 2018 που ξεφτιλιζει και θετει σε κινδυνο την ζωη μιας αρρωστης γυναικας αλλα κατα τα αλλα θα βγει στις αγορες λεει!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες