Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Άνδρας φαρσέρ εισέβαλε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με ροζ φούστα και μάσκα μαϊμούς. Το ευτράπελο που θα μείνει στην ιστορία


Άνδρας φαρσέρ εισέβαλε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με ροζ φούστα και μάσκα μαϊμούς. Το ευτράπελο που θα μείνει στην ιστορία (βίντεο)
Ένα απίστευτο ευτράπελο συνέβη λίγο πριν την τελετή λήξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην PyeongChang. Ένας άνδρας εισέβαλε στον πάγο μετά τον ανδρικό αγώνα γρήγορου πατινάζ 1000 μέτρων, φορώντας μια ροζ φούστα από τούλι και μια μάσκα μαϊμούς για να κρύψει τα επίμαχα σημεία. 
Στο στήθος του είχε γραμμένο το μήνυμα «Ειρήνη κι αγάπη». Παρόλο που προσπάθησε να εντυπωσιάσει με τις φιγούρες του, δεν φορούσε παγοπέδιλα και τα αθλητικά που φορούσε γλιστρούσαν αρκετά και έπεσε κάτω. Υπεύθυνοι των Ολυμπιακών Αγώνων τον έβγαλαν εκτός της πίστας.
Πρόκειται για τον Άγγλο 55χρονο φαρσέρ Mark Roberts και σύμφωνα με τα ξένα μέσα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 500 εκδηλώσεις σε 22 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και το Super Bowl XXXVIII, αλλά και στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, όπου εμφανίστηκε επίσης με μια τούλινη φούστα. Σε πολλές από αυτές εισέβαλε μέσα στο γήπεδο γυμνός.
(Φωτογραφία από Shutterstock)Τα ξένα μέσα τον αποκαλούν «ο άνδρας που δεν μπορεί φορέσει τα ρούχα του για πολύ» και στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα αποσυρθεί από τις γυμνές του εμφανίσεις. Όπως φαίνεται όμως, οι εμφανίσεις του θα συνεχιστούν έστω και με ελάχιστα ρούχα.
Μάλιστα το 2013 είχε δηλώσει ότι τα τρία παιδιά του τον παρακάλεσαν να σταματήσει.
«Τώρα είμαι σχεδόν 49 ετών και τα παιδιά μου με παρακαλούσαν να σταματήσω. Είναι ώρα. Δεν είμαι έτοιμος για τις παντόφλες μου, αλλά η βαρύτητα είναι εναντίον μου» είχε εξηγήσει.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ένας από τους θεατές:
Haha..! Streaker gaat onderuit op de Olympische ijsbaan. Vanavond bij DWDD? #olympics #kjeldnuis #pyeongchang2018 #dwdd @kjeldnuis
A post shared by Maarten Kooij (@mhj.kooij) on Feb 23, 2018 at 3:45am PST

bon-533x261.jpg
newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες