Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Τες Σπέντζος: Η σeξι εγγονή του ιδρυτή της Spentzos Film και η άγνωστη σχέση της με παίκτη του Survivor [εικόνες]


Τες Σπέντζος: Η σeξι εγγονή του ιδρυτή της Spentzos Film και η άγνωστη σχέση της με παίκτη του Survivor [εικόνες]
Είναι όμορφη, σeξι και εγγονή του θρυλικού παππού του ελληνικού κινηματογράφου και ιδρυτή της Spentzos Films.

Η Τες Σπέντζος φαίνεται να συνεχίζει την παράδοση της οικογένειά της, δουλεύοντας ως μοντέλο και ηθοποιός.
Η Τες είναι Ελληνοκαναδή, γεννήθηκε στην Ελλάδα και στην εφηβεία της έφυγε για τον Καναδά για να συνεχίσει το όνειρό της.

Κινηματογραφικά έχει κάνει πέρασμα στην ταινία τρόμου «Σε Βλέπω IV (Saw IV)», στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας έκρυβε το όμορφο πρόσωπό της πίσω από μια μάσκα... γουρουνιού, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον βραβευμένο με Όσκαρ Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά.

Η ίδια έχει δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της πως θέλησε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, λόγω του πατέρα της, ο οποίος εργαζόταν στην βιομηχανία. Η ίδια μάλιστα ξεκίνησε από μικρή να πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικά σποτάκια για γάλα και πάνες και συνέχισε να το κάνει αυτό μέχρι τα 15 της.

 Από τότε έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές κι ελληνικές ταινίες, αλλά και σε κάποιες ταινίες αμερικάνικης παραγωγής.
Σήμερα η ξανθιά ηθοποιός ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, παίρνοντας μέρος σε διάφορες παραγωγές του ελληνικού κινηματογράφου και όχι μόνο.


Επίσης, η Τες Σπέντζος αν και κρατά χαμηλό προφίλ, η ίδια είχε γίνει θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ λόγω της σχέσης που είχε πριν τρία χρόνια με τον τωρινό παίκτη του Survivor, Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Ο φακός μάλιστα τους είχε «τσακώσει» το 2015, να ανταλλάσουν κaυτά φιλιά σε νυχτερινό κέντρο και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Η σχέση τους βέβαια είναι πια παρελθόν, καθώς μετά από λίγο καιρό ο Νάσος Παπαργυρόπουλος σταμάτησε να εμφανίζεται δημοσίως με την εγγονή του Spentzos Film.



Φωτογραφίες: NDP, Facebook
newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες