και ακόμη
οι ΗΠΑ αποσύρουν την διεθνή συμμαχία από εναέριο της Deir Ezzor.
H Ιορδανία αποσύρει τους αντάρτες της από Ν Συρίας.
4000 τόνους οικοδομικών υλικών παραδίδει η Ρωσία στη Συρία για την ανοικοδόμηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για turkey idlib
Καταιγιστικές οι εξελίξεις αναφορικά με την τύχη της συριακής επαρχίας του Ιντλίμπ που σηματοδοτούν έγκαιρη επανάκτησή της σπό συριακό στρατό.

  • Έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές από Δαμακό δήλωναν χθες ότι τις αμέσως επόμενες εβδομάδες όλη η επαρχία του Ιντλίμπ θα περιέλθει στη συριακή διοίκηση.
  • Την ίδια στιγμή η Τουρκία αποσύρει όλους τους ξένους τζιχαντιστές τουρκμένους και ουζμπέκους από το συριακό έδαφος τους συγκεντρώνει στα σύνορα με σκοπό την επαναπροώθησής τους στις χώρες τους
    .. !!!
  • Η Τουρκία αποσύρει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ειδικά το
    TRT από το Idleb προχωρά στην εκκένωση όλων των εκεί στούντιο και στο κλείσιμο τους.Οι εκπομπές τους σταματούν να διαδίδονται και αποσύρονται οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς και συντελεστές … !!!
  • Παραίτηση του σαουδάραβα Abdallah al-Muhaysini ηγετικού στελέχους της αλ Νούσρα  που εξέφρασε την επιθυμίας του να βγει αππό το Idleb .. !!!Αποτέλεσμα εικόνας για Abdullah al-Muhaysini
  • Η φράση που αναφέρθηκε σήμερα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
    ότι μαύρες μέρες περιμένουν το Idleb είναι δηλωτική!!!
  • Η Ιορδανία ζήτησε από όλες τις ένοπλες παρατάξεις στη νότια Συρία να αποσυρθούν και να παραδώσουν τις περιοχές τους στον στρατό.
  • Οι Ρώσοι άρχισαν σήμερα να στέλνουν 4000 τόνους οικοδομικών υλικών και μπουλντόζες και όλες τα απαιτούμενα για την ανασυγκρότηση της Συρίας …
  • Απόσυρση  του αμερικανικού συνασπισμού από το συριακό εναέριο χώρο στην επαρχία της Deir al-Zour. !!
  • Σαουδική Αραβία και Τουρκία λένε στην αντιπολίτευση ότι η πολιτική επιβίωση του προέδρου Assad είναι ένα τετελεσμένο γεγονός σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων!!!
  • Η Ρωσία ανακοινώνει την προμήθεια του συστήματος  S-400 στην Τουρκία εν μέσω μιας έντονης ευρωπαιο-αμερικανικής αντίρρησης … !!!
Μετά από όλα αυτά συμπεραίνουμε ότι:
1 – Μια μεγάλη μάχη θα λάβει χώρα στο Idlib θα συντριβεί η Αλ Νούσρα.
Με κάθε βία και σκληρότητα τα πτώματα τους θα γεμίσουν τους δρόμους του Idlib.
2. Υπάρχει η έγκριση της Τουρκίας για το ζήτημα του Idleb.Yπό τη ρωσική αιγίδα θα χτυπήσουν μαζί τις φράξιες της Αλ Νούσρα!
3. Η αποστολή οικοδομικών υλικών από την Ρωσία για ανασυγκρότηση υποδηλώνει τερματισμό της κρίσης και έναρξη της φάσης ανασυγκρότησης .. !!!
4. Η Τουρκία κινείται προς τη Ρωσία, η αγορά των ρωσικά όπλων από τον υπ΄αριθμόν 1 εχθρό του ΝΑΤΟ  όσο και η εν λόγω συμφωνία  αντανακλούν το απόλυτο καλό για το συριακό πόλεμο υπέρ του συριακού κράτους .. !!!
.
4 – Η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και η Ιορδανία δηλώνουν έμμεσα την ήττα τους στη Συρία .. !!!!!
dimpenews.com