Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018



Michael Kors -Οι 5 συμβουλές του κορυφαίου σχεδιαστή για να είσαι κάθε μέρα και πιο όμορφη


Michael Kors -Οι 5 συμβουλές του κορυφαίου σχεδιαστή για να είσαι κάθε μέρα και πιο όμορφη
Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση της νέας του συλλογής για το φθινόπωρο του 2018, μαθαίνουμε όλα όσα ό διάσημος σχεδιαστής θεωρεί απαραίτητα για την γυναικεία ομορφιά και περιποίηση.
Ο κορυφαίος οίκος μόδας, με τις μοναδικά κομψές συλλογές ρούχων και όχι μόνο, συνεχίζει την δυναμική του πορεία.

Παρακολουθήσαμε την τελευταία του συλλογή, που μας άφησε γεμάτες έμπνευση και διάθεση για δημιουργία με όλα αυτά τα πολύχρωμα prints και το mix & match.
Για κάθε συλλογή που σχεδιάζει o Michael Kors, το σωστό beauty look είναι τόσο σημαντικό, σχεδόν όσο και τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Η αυτοκρατορία του, περιλαμβάνει και την ομώνυμη σειρά make up και αρωμάτων.
Σύμφωνα με τον ίδιο «τα σωστά μαλλιά, το σωστό μακιγιάζ, το άρωμα, λένε όλα μαζί μια ιστορία. Τα χρειάζεσαι όλα αυτά για να δουλέψεις με τους διαφορετικούς συνδυασμούς», λέει ο master του στιλ και εμείς φυσικά κρατάμε σημειώσεις.
Ποια είναι όμως η γνώμη του για τα beauty θέματα και τι μας προτείνει εκείνος για ασυναγώνιστα όμορφες εμφανίσεις και λαμπερό πρόσωπο, εντυπωσιακά μαλλιά και αέρα αληθινής σταρ;
Αυτοί είναι οι πέντε κανόνες ομορφιάς του Kors για την κάθε μούσα του- σαν να λέμε την Carmen Kass ή Karmen Pedaru. Από τη σημασία του bronzer και του smudgy eyeliner, στο γιατί μια χρυσή πινελιά είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να διορθώσεις το δέρμα σου.

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Kors (@michaelkors) στις 18 Φεβ, 2018 στις 1:32 μμ PST

1 Σκέψου το νεσεσέρ σου ως την Αγία Τριάδα.
«Η γυναίκα Michael Kors θέλει πάντα να δείχνει φρέσκια και ανανεωμένη, γι 'αυτό πάντα έχει μαζί της bronzer που χαρίζει υγεία στο πρόσωπο. Επίσης ένα υπέροχο ουδέτερο κραγιόν στην τσάντα είναι απαραίτητο, όπως και το άρωμα της, η υπογραφή της, που μπορεί να της φτιάξει την διάθεση. Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία στο τσαντάκι της, είτε πρόκειται για το γυμναστήριο, είτε πρόκειται για το γραφείο, είτε πρόκειται για μια βραδινή έξοδο».
2 Μην είσαι πολύ προσεκτική με το μακιγιάζ των ματιών
«Πιστεύω πως είναι καλύτερο να αφήσεις το μακιγιάζ των ματιών να δείχνει πιο smudgy και μουτζουρωμένο. Λατρεύω την ιδέα του «χαλασμένου» eyeliner και μάσκαρα. Εφάρμοσε στην αρχή της ημέρας και αφήσε το χωρίς να το ανανεώσεις».
3 Φόρεσε άρωμα παντού
«Το κορίτσι μου δεν ντρέπεται να χρησιμοποιήσει το άρωμα του. Θα παίξει με αυτό, ανάλογα με το πού πηγαίνει. Είναι αρκετά έξυπνη για να γνωρίζει ότι είναι και αυτό σαν ένα αξεσουάρ. Αν πρόκειται να πας στο γυμναστήριο, αρωμάτισε το πίσω μέρος των γονάτων σου, αλλά αν έχεις ένα ραντεβού ή ετοιμάζεσαι για χορό, ψέκασε όπου χτυπάει ο παλμός της καρδιά σου».

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Kors (@michaelkors) στις 22 Δεκ, 2017 στις 6:33 πμ PST

Michael KorsMichael Kors 4 Να είσαι και minimal και maximal όπου πρέπει
«Υπάρχει πάντα αυτό το γιν και το γιανγκ. Aν επιλέξεις ένα έντονο μακιγιάζ για τα μάτια, τότε το υπόλοιπο πρόσωπο πρέπει να είναι γυμνό και φυσικό. Αντίθετα αν πρόκειται να φορέσεις χρώμα στα χείλη, δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα στα μάτια. Αυτός ο παράγοντας είναι που κάνει τα πάντα να φαίνονται πολύ Michael Kors».
5 Δώσε μια λάμψη του χρυσού
«Το χρυσό είναι ένα στοιχείο που επαναλαμβάνεται σε ό,τι κάνω. Πιστεύω στην μεταμόρφωση. Πιστεύω ότι με τα σωστά προϊόντα ομορφιάς και τις σωστές στιλιστικές επιλογές, ξαφνικά αισθάνεσαι διαφορετικά. Κοιτάζεις στον καθρέφτη και περπατάς με αυτοπεποίθηση. Εάν βάλεις λίγο χρυσό χρώμα στο πρόσωπό σου, φωτίζεται αμέσως. Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια δείχνουν απίστευτα στο πρόσωπό σου. Δεν θεωρώ ότι είναι κατάλληλο μόνο για το βράδυ. Ούτε μόνο για το κόκκινο χαλί. Ακόμα κι αν φοράς sneakers σε χρυσή απόχρωση το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Είναι αισιόδοξο, είναι fun και λαμπερό. Μέσα στο χρυσό δεν γίνεται να μην δείχνεις όμορφη».
Michael KorsMichael Kors

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες