Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Ο υπολοχαγός  Άγγελος Μητροθώδης και ο λοχίας Δημήτριος Κούκλατζης που συνελήφθησαν, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην Στρατοχωροφυλακή, ολοκληρώθηκε και η ανάκριση τους στο δικαστήριο. Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκιση των στρατιωτικών.
Έγινε γνωστό πως οι δύο στρατιωτικοί στην κατάθεση τους είπαν πως παρακολουθώντας ίχνη βημάτων στο χιόνι πέρασαν στην τουρκική πλευρά και ότι τα βίντεο που τράβηξαν στα κινητά τους εκπρόκειτο να τα στείλουν στους ανωτέρους τους.

Ομάδα ¨Συνοριακών Γερακιών¨ που υπάγεται στην 54η ΜΧΚ Ταξιαρχία κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, συνέλαβαν έναν υπολοχαγό και έναν λοχία του ελληνικού στρατού. Τα όπλα τους κατασχέθηκαν και οι ίδιοι μεταφέρθηκαν στην Στρατοχωροφυλακή Αδριανούπολης.
Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην στρατοχωροφυλακή και την κατάθεση τους στην εισαγγελία, είχαν μεταφερθεί στο πρωτοδικείο με αίτημα για προφυλάκιση και με κατηγορίες για ¨απόπειρα στρατιωτικής κατασκοπίας¨ και για είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή¨.
 https://www.sondakika.com/haber/haber-siniri-gecen-2-yunan-askeri-tutuklandi-10618472/
 
 http://infognomonpolitics.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες