Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

O τουρκικός στρατός κατέλαβε τα χωριά Kimar και Barad που ήλεγχε ο συριακός στρατός.Συροτουρκικές μάχες και πόλεμος στην ύπαιθρο Β Χαλεπίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για turkey contre syria
αρχείο
H τελευταία εξέλιξη, σήμερα, στο συροτουρκικό μέτωπο είναι ότι ο τουρκικός στρατός και οι σύμμαχοι του του FSA επιτέθηκαν στις θέσεις του συριακού στρατού και των συμμάχων του στα
χωριά  Kimar και Barad και τα κατέλαβαν .Η μάχη της Βόρειας υπαίθρου του Χαλεπίου εισέρχεται πιθανότατα σε μια νέα φάση.Σε αυτά τα χωριά ο στρατός και οι σύμμαχοί αναπτύχθηκαν πριν από 1 εβδομάδα και πλέον.
Η κατοχή των 2 αυτών χωριών  από τον τουρκικό στρατό στα διοικητικά όρια των Nubl,  zahra, είναι μια εξέλιξηε επικίνδυνη που θμπορούσε να οδηγήσει σε νέα σενάρια και νέο προσανατολισμό.Οι πληροφορίες μιλούν για κατάσταση συναγερμού στο βορρά της υπαίθρου του Χαλεπίου.  Ο τουρκικός στρατός έσπασε τις γραμμές επαφής από χθες μπαίνοντας στο χωριό Basouta που ήλεγχε ο ΥPG και αναπτυσόμενος στο όρος  Ahlam.
Οι μάχες μεταξύ τουρκικού στρατού και κούρδων μαχητών μετεξελίχθηκαν σε μάχες του συριακού στρατού με τουρκικό στρατό και συμμάχους του.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες