Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ο Σημίτης... έκαψε τον Κυριάκο...


Πολλοί αιφνιδιάστηκαν με την σφοδρότητα που  χρησιμοποίησε η ΝΔ για να διαψεύσει ένα παραπολιτικό σχόλιο της «Εφημερίδας των Συντακτών» την περασμένη εβδομάδα, που υποστήριζε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε...
θεαθεί με την αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη, να εισέρχονται στην πολυκατοικία που διαμένει ο Κώστας Σημίτης, επί της οδού Αναγνωστοπούλου, στο Κολωνάκι. 
Ο Neo ρώτησε και έμαθε γιατί το Μοσχάτο αντέδρασε τόσο έντονα: όχι γιατί θεωρεί…  κακό να συνομιλεί ο πρόεδρος της με τον πρώην πρωθυπουργό –ίσα ίσα…- αλλά διότι το συγκεκριμένο παραπολιτικό δημοσιεύθηκε σε μία ευαίσθητη εσωκομματικά συγκυρία για τη ΝΔ, όπου τα σενάρια για «μετεγγραφή» πρώην «σημιτικών» και «εκσυγχρονιστών» έχουν οδηγήσει το εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε… σημείο βρασμού. 
Μόλις πριν μερικές ημέρες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, εμφανίστηκε ανοιχτός για συνεργασία με την πρώην υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ χθες η εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσίευσε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συζητεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Τούτων δοθέντων, ήταν η χειρότερη στιγμή για ένα τέτοιο παραπολιτικό σχόλιο, διότι θα μπορούσε να… γίνει πιστευτό και να οδηγήσει σε εσωκομματική «έκρηξη» στη ΝΔ, εξ ου και η διάψευση ήταν ισχυρότατη και οξύτατη. 
Άλλωστε, για να μείνουν μυστικές τέτοιες επαφές, προφανώς δεν γίνονται μέρα μεσημέρι μία «ανάσα» από την πλατεία Κολωνακίου…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες