Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ενημερώνουν τους «αντάρτες»…

Έξι υπουργοί θα ενημερώσουν για το χαρτοφυλάκιό τους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε ειδική συνεδρίαση.

Σύμφωνα με...
πληροφορίες, την Τρίτη στις 4 το απόγευμα θα γίνει η εν λόγω συνεδρίαση, με τη συμμετοχή των: Ευκλείδη Τσακαλώτου, Γιώργου Σταθάκη, Ανδρέα Ξανθού, Αλέξη Χαρίτση, Γιώργου Χουλιαράκη και Νάσου Ηλιόπουλου.

Η πρωτοβουλία ελήφθη σε συνέχεια του αιτήματος 36 βουλευτών που ζητούσαν ενημέρωση και συζήτηση για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, καθώς και για το σχετικό Πολυνομοσχέδιο που, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής, θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουνίου 2018.

Η ενημέρωση αναμένεται να είναι συνολική ακόμα και για το αναπτυξιακό σχέδιο που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση και τα χρονοδιαγράμματα για το κλείσιμο της αξιολόγησης από δω και πέρα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα να τονώσει το ηθικό των βουλευτών ενόψει του πολυνομοσχεδίου, αλλά και της κοινωνίας επιχείρησε την Πέμπτη από το συνέδριο του ΣΕΤΕ ο Αλέξης Τσίπρας. Εξήγγειλε φοροελαφρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις ύψους 700 εκατ. ευρώ το 2019 διαμηνύοντας πως: "η λιτότητα τελειώνει και αρχίζει η δυνατότητα της επέκτασης."

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που επανέλαβε τα όσα είπε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του σήμερα στο Έθνος της Κυριακής.

Το αίτημα των 36

Το αίτημα κατέθεσαν 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Στους υπογράφοντες, πέρα των πρώην υπουργών Νίκου Φίλη, Αριστείδη Μπαλτά, Σίας Αναγνωστοπούλου και Νίκου Ξυδάκη, καθώς και της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου Φωτεινής Βάκη, ξεχωρίζουν οι υπογραφές πολλών μελών της κίνησης των «53+» όπως ο Θεόδωρος Δρίτσας και η Τασία Χριστοδουλοπούλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες