Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Μπουρνούς: Δεν φταίω εγώ, φτάινε οι άλλοι...


Λίγες ώρες μετά την κατάθεσή του, στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Βαρβάρα Γνεσούλη, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, μίλησε για «σκηνικό συγκάλυψης των πραγματικά υπεύθυνων».
Εκανε, μάλιστα, και την πρόβλεψη οτι ...
"θα έχουμε 120 νεκρούς". 
Επίσης, είπε οτι σ' όλη αυτή την τραγωδία ο μόνος που δεν φταίει είναι αυτός, ο δημαρχος Ραφήνας. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1, ανεφερε, πως, «δεν γνωρίζω ποιος στήνει το σκηνικό, αλλά στήνεται για να προστατευτούν οι υπεύθυνοι».

Στο ζήτημα της εκκένωσης των πληγεισών περιοχών την ώρα της φωτιάς, είπε ότι «φταίνε αυτοί που ήταν ανεπαρκής εκείνο τη στιγμή. Σε εμάς δε δόθηκε καμία σύσταση για εκκένωση» και ερωτηθείς απάντησε ότι «σαφέστατα» επιχειρείται να αποδοθούν ευθύνες στον ίδιο.

Αξιωματούχοι της πυροσβεστικής, ο υπουργός Νίκος Τόσκας και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής λένε πάντως το ακριβώς αντίθετο.

Ο Μπουρνούς, σχετικά με τη δήλωση του Νίκου Τόσκα ότι ενημερώθηκε εκείνη τη στιγμή ο δήμος, το διέψευσε λέγοντας ότι «αυτό είναι ψέμα».

Τέλος, αναφερόμενος στην τραγική μέρα, είπε ότι «κάποια στιγμή γύρισε η φωτιά ανάποδα και επικράτησε πανικός. Η φωτιά έτρεχε πιο γρήγορα από τα αυτοκίνητα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες