Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Έβαλε τον Νεκρό στο Τραπέζι και Καβάλησε το Μόριό του. Η Κατάληξη θα σας Σοκάρει


Το να δουλεύεις σε νεκροτομείο και να είσαι περιτριγυρισμένος από πτώματα είναι σίγουρο τρομακτικό, ειδικά αν έχεις έντονη φαντασία. Δεν θα ήταν παράξενο να έρχονται και να σε στοιχειώνουν οράματα από φαντάσματα και νεκρούς.

Ωστόσο, κάποιοι λένε πως το συνηθίζεις και τελικά όλες οι τρομακτικές σκέψεις σταματάνε. Τι γίνεται όμως όταν αρχίζεις και νιώθεις υπερβολικά άνετα με νεκρά σώματα και τα βλέπεις ερωτικά;
Τέτοιες σκέψεις πρέπει να πέρασαν και από το μυαλό μίας γυναίκας που δούλευε σε ένα νεκροτομείο στο Missouri. Η γυναίκα που αναγνωρίζεται ως Jessica ήταν μία πολύ καλή και ευχάριστη υπάλληλος.
Ωστόσο, άρχισε να έχει σεξουαλικές ορμές προς τα αντρικά σώματα που έφερναν στο νεκροτομείο.

Μία φορά, ένας ωραίος νεκρός άντρας της τράβηξε την προσοχή. Έτσι, πήρε το σώμα και το έπλυνε στο τραπέζι εξέτασης. Παρατήρησε πως ήταν σε στύση.

Τελικά ανέβηκε πάνω στο άψυχο σώμα και παραδέχτηκε πως έφτασε σε οργασμό.

Μερικές εβδομάδες μετά, η Jessica παρατήρησε πως δεν της είχε έρθει περίοδος. Έκανε μία εξέταση εγκυμοσύνης και ήταν αυτό που φοβόταν! Το τεστ ήταν θετικό.
Όταν μίλησε με τον γιατρό και της είπε την αλήθεια, εκείνος κάλεσε τις αρχές και την συνέλαβαν αργότερα την ίδια μέρα.
Η εγγύησή της ορίστηκε στα $250,000 και κατηγορήθηκε για νεκροφιλία και βεβήλωση νεκρού.  

Εάν νομίζετε πως αυτή η ιστορία είναι πολύ γελοία για να είναι αληθινή, τότε έχετε δίκιο. Καλή πρωταπριλιά! (Φανταστείτε όμως πόσο άρρωστη θα’ταν αυτή η ιστορία αν είχε συμβεί στα αλήθεια).
Credit: elitereaders.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες