Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Σε εξέλιξη το μπαράζ παγιδευμένων φακέλων στις ΗΠΑ...

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στις αμερικανικές Αρχές, καθώς τουλάχιστον φάκελοι που όπως φαίνεται περιείχαν εκρηκτικά εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων στις...
κατοικίες του ζεύγους Κλίντον και του ζεύγους Ομπάμα, καθώς και στα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη, τα οποία εκκενώθηκαν εσπευσμένα.

Το τελευταίο ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε στο γραφείο του Δημοκρατικού κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο, προσθέτοντας ότι «δεν θα εκπλαγεί» αν εντοπιστούν και άλλα.

Ύποπτα πακέτα είχαν βρεθεί λίγο νωρίτερα και στο γραφείο της Δημοκρατικής γερουσιαστή της Φλόριντα Ντέμπι Γουάσερμαν, όπου έσπευσαν πυροτεχνουργοί, καθώς και σε κτίριο του Σαν Ντιέγκο όπου στεγάζεται το γραφείο της επίσης Δημοκρατικής γερουσιαστή Καμάλα Χάρις.

Όλες οι υποθέσεις δείχνουν να σχετίζονται: η γερουσιαστής Γουάσερμαν, δήλωσε αξιωματούχος στο CNN, εμφανιζόταν ως αποστολέας σε παγιδευμένο δέμα που εξουδετερώθηκε την Δευτέρα έξω από το σπίτι του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος στη Νέα Υόρκη.

Το δέμα που έφτασε την Τετάρτη στο γραφείο της ανέγραφε ως παραλήπτη τον πρώην Γενικό Εισαγγελέα Έρικ Χόλντερ, ωστόσο η διεύθυνση ήταν λανθασμένη και ο φάκελος επεστράφη στην γερουσιαστή επειδή την εμφάνιζε ως αποστολέα.

Το CNN αρχικά μετέδωσε ότι ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε και στον Λευκό Οίκο, ωστόσο η αναφορά διαψεύστηκε αργότερα από την Μυστική Υπηρεσία.

Σε λίγη ώρα η αστυνομία της Νέας Υόρκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου για το παγιδευμένο πακέτο στο CNN, ενώ αργότερα αναμένεται δήλωση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο εντοπισμός του ύποπτου πακέτου στο κτίριο Time Warner του Μανχάταν, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ειδησεογραφικού δικτύου, ανακοινώθηκε στη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης. Όπως έγινε γνωστό, ο φάκελος ανέγραφε ως παραλήπτη τον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν, ο οποίος εμφανίζεται συχνά ως καλεσμένος στο CNN, έπειτα από κόντρα με τον πρόεδρο Τραμπ το περασμένο καλοκαίρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες