Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ο μεγιστάνας που χρωστά 439 εκατ. ευρώ σε τράπεζες και ΔΕΗ...

Η βιομηχανία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου χρωστά στις τράπεζες 408 εκατ. ευρώ και δεν έχει πληρώσει τίποτα από το...
2016. Τα δάνεια, τα χρέη στη ΔΕΗ, τα βάρη της ακίνητης περιουσίας και η αναμονή λόγω της δικαστικής διένεξης στους κόλπους της οικογένειας. 

Μια ανάσα πριν από την πτώχευση βρίσκεται η πάλαι ποτέ κραταιά Χαλυβουργική του βιομήχανου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, καθώς οι υπέρογκες οφειλές της προς τις τράπεζες και τη ΔΕΗ χτύπησαν «κόκκινο» και σύσσωμοι οι πιστωτές είναι έτοιμοι να βγάλουν στο σφυρί τα υπάρχοντα της κλειστής από το 2013 βιομηχανίας.

Κι ενώ οι τράπεζες, στις οποίες η Χαλυβουργική έχει συνολικά δάνεια 408 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν πληρώνει (ούτε τόκους, ούτε κεφάλαιο) από το 2016, δεν λάμβαναν έως σήμερα καμία απόφαση, η πυροδότηση των εξελίξεων έρχεται από τη ΔΕΗ, στην οποία η Χαλυβουργική χρωστά 31 εκατ. Ευρώ.

Με δεδομένο ότι υπάρχει σε εξέλιξη δικαστική διένεξη στην οικογένεια Αγγελόπουλου, με τους υιούς Γιώργο και Παναγιώτη να έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του πατέρα τους Κωνσταντίνου και να διεκδικούν την περιουσία που αποτιμάται στα 500 εκατ. ευρώ, προκειμένου όπως επισημαίνουν να την προστατεύσουν από τρίτους, ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης αποφάσισε η ΔΕΗ να περιμένει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και έως τότε να μην κόψει το ρεύμα, καθώς τότε εκτιμάται πως η Δικαιοσύνη θα έχει αποφανθεί ως προς τις δικαστικές διενέξεις στους κόλπους της οικογένειας...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες