Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

24 τραυματίες στο Παρίσι κατά τη δράση των Gilets jaunes. Οι 2 σε απόλυτα κρίσιμη κατάσταση…..Θύματα από flashball ως και 15χρονα παιδιά…..

Στις κινητοποιήσεις των Gilets jaunes στο Παρίσι 2 εκ των τραυματιών είναι σε απολύτως κρίσιμη κατάσταση ο 1 ανήκει στις καθεστωτικές δυνάμεις της τάξης.Υπήρξαν ακόμη 149 συλλήψεις οι 74
σε προσωρινή κράτηση.. Πολυάριθμα επεισόδια σημειώθηκαν στο περιθώριο της διαδήλωσης των Gilets jaunes στο Παρίσι όπου συνολικά τραυματίστηκαν 24 άτομα. ΄Ηταν η 9η δράση του κινήματος και τα επεισόδια ξέσπασαν κυρίως στην συνοικία της place de l’Étoile…..Δακρυγόνα,αντλίες νερού και flashball σε ημερήσια διάταξη….
Στο Bordeaux υπήρξε σοβαρός τραυματισμός διαδηλωτή από flashball..Στο Στρασβούργο οι ρατσιστές καθεστωτικοί flics του Μacron παραμόρφωσαν με flashball στο πρόσωπο 15χρονο μαύρο παιδί που βγήκε να κάνει τα ψώνια του. Yποβλήθηκε σ΄εκτενή χειρουργική επέμβαση 6 ωρών. Η οικογένεια του αναφέρει πως υπέστη συνθλιβή της γνάθου και θα τρέφεται με υγρά για 6 μήνες…


8000 συμμετείχαν στην acte IX στο Paris, ενώ 84 000 διαδηλωτές κινητοποιήθηκαν σε όλη τη Γαλλία σύμφωνα με τις αρχές. Οι διοργανωτές θεωρούν ότι η συμμετοχή ήταν πολύ πιο μεγάλη.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες