Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Παίρνει τον Φωκά ο Καμμένος;...

Μετά την αποπομπή των Κουντουρά-Κόκκαλη, ο Πάνος Καμμένος κινείται κοινοβουλευτικά στην κόψη του ξυραφιού, καθώς η...
Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διαθέτει ακριβώς πέντε βουλευτές. Σε απλά ελληνικά, αν χάσει άλλον έναν, τότε η Κοινοβουλευτική Ομάδα διαλύεται και ο ίδιος χάνει το δικαίωμα να μιλάει ως πολιτικός αρχηγός στις κρίσιμες συνεδριάσεις της Βουλής. 

Ωστόσο, των... φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, που λέει και η παροιμία: ο Πάνος Καμμένος έχει ήδη προβεί σε επαφές με ανεξάρτητους βουλευτές και ετοιμάζει... «μετεγγραφές», ώστε να ενισχύσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Ο πρώτος φαίνεται ότι θα είναι ο προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα», ο Φωκάς προανήγγειλε πως είναι ανοιχτός να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών», ερωτηθείς αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο. 

Μάλιστα, αναφερόμενος στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τόνισε πως «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός. Μπορεί να μην παραιτήθηκε για αύξηση της φορολογίας αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα». «Πρέπει να συνεργαστούμε οι Μακεδόνες βουλευτές. Δεν μιλάμε για συνεργασία σε κοινοβουλευτική ομάδα αλλά για πραγματική συνεργασία με όλους τους βουλευτές που είναι απέναντι στη συμφωνία» πρόσθεσε ο Αριστείδης Φωκάς, καθιστώντας σαφές ότι ετοιμάζει... μετεγγραφή...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες