Κυριακή 18 Αυγούστου 2019


Ένα ακόμη φρικτό έγκλημα της Daesh; Aπήγαγαν νεαρό Σύριο στρατιώτη τον βασάνισαν, του έβγαλαν τα μάτια, τον στραγγάλισαν και τον πέταξαν στο δρόμο.

Ένα ειδεχθές έγκλημα στη As-Suwayda στη Συρία. Ο νεαρός Yazan Suleiman απήχθηκε αρχές Αυγούστου και οι απαγωγείς ζήτησαν από την οικογένειά του να καταβάλει ως λύτρα
100 000 δολάρια (πάνω από 60 εκατομμύρια λίρες) . Η οικογένεια δεν κατόρθωσε να τα συγκεντρώσει και οι απαγωγείς σκότωσαν τον 30χρονο όμηρο αφού πρώτα τον υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια.
Του έβγαλαν τα μάτια και τον στραγγάλισαν με νάυλον σακούλα στη συνέχεια πέταξαν το άψυχο κορμί του στο δρόμο μεταξύ των χωριών Selim και Rima Hazem, βόρεια της As-Suwayda … !!!!!!!
Ο Yazan, καταγόταν από το Qalamoun al-Sharqi που είναι στα περίχωρα Δαμασκού, απήχθη την 6η Αυγούστου όταν πήγε στη As-Suwayda για να λάβει αποζημίωση για τη στρατιωτική του θητεία μετά την απαλλαγή του από το στρατό αφού θα είχε εφεδρική υπηρεσία στο μέλλον, καθώς τραυματίστηκε πολλαπλώς από 7 σφαίρες και μια από αυτές σακάτεψε τον καρπό του.
Φίλος του που μίλησε στο RT αναφέρει ότι υποβλήθηκε σε βάρβαρα βασανιστήρια και επισημαίνει ότι αυτή η μέθοδος βασανιστηρίων έχει οδηγήσει πολλούς να πιστεύουν ότι οι απαγωγείς μπορεί να είναι μέλη της «ISIS».
Το σώμα του ταυτοποιήθηκε πρις λίγες ώρες αφού το εντόπισαν οι κάτοικοι της περιοχής.
To θύμα ήταν ένα νεαρό άτομο με μοντέρνες ανησυχίες και σύγχρονες αναζητήσεις……
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες