Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

O συριακός στρατός περικυκλώνει τους τρομοκράτες στη Β Χάμα. Πήρε και το Tel Tari και είναι μόνο 5χλμ από την Khan Sheikhoun.


O συριακός στρατός είναι πλέον μόλις στα 5 km από τη στρατηγική πόλη Khan Sheikhoun αφού από τα ανατολικά έφθασε στο Tel Tari (Tal Tera’I) νότια της πόλης Al-Tamanah.
Από τα δυτικά δεν τον χωρίζουν πλέον παρά μόνο αγροτικές εκτάσεις που μεσολαβούν από την
πλευρά του Al Hοbait. Η πρόοδος του στρατού προς Khan Sheikhoun απειλεί να παγιδεύσει τους τρομοκράτες σε όλη την Βόρεια Χάμα.
Ο στρατός αφού ανέκτησε το Tel Tari (Tal Tera’I) και το ομώνυμο χωριό Tari (Tera’I) κατευθύνεται προς το νότο της πόλης Al-Tamanah προς την Khan Sheikhoun.
Tην ίδια στιγμή η τουρκικών συμφερόντων τρομοκρατική οργάνωση FNL ανακοίνωσε πως στόχευσε ένα όχημα μεταφοράς Ιρανών στρατιωτικών της Φρουράς της Επανάστασης στο μέτωπο του Tal Sakik στα ΝΑ του Ιντλίμπ και σκότωσε όλους τους επιβαίνοντες.
Επίσης και τη Δευτέρα οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στη ρώσικη αεροπορική βάση της Χμεϊμίμ και ακούστηκε ήχος εκρήξεων στην περιοχή. Πληροφορίες αναφέρουν πως η αεράμυνα κατέρριψε 2 drones αυτοκτονίας στα 3χλμ από το αεροδρόμιο.
Εικόνα
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες