Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

O Χρ. Καλογριτσας σε μήνυση-πλέον- βάζει δίπλα στο «White House» το Μέγαρο Μαξίμου και τον Νίκο Παππά (ολόκληρο το κείμενο Καλογρίτσα)


Έγγραφα, email και ευθεία αναφορά στο (τότε) Μέγαρο Μαξίμου και Νίκο Παππά, προσκομίζει ενώπιον της ποινικής Δικαιοσύνης, ο επιχειρηματίας Χρ. Καλογρίτσας στη μήνυση που υπέβαλλε
στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών , αναφορικά με «στήσιμο» εικονικής συναλλαγής προκειμένου να χρηματοδοτηθεί αρχικά για 3 εκατομμύρια ευρώ ώστε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Παράλληλα πέραν των δικών του αναφορών περιλαμβάνει και μέιλ εκπροσώπου  της κατασκευαστικής CCC στις 27 /8/2016 που αναφέρεται πως «o επικεφαλής και ο Λευκός Οίκος, και η White Porscha είχαν συμφωνήσει τα τραπεζικά στοιχεία των “φίλων” στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα…» !
Η υπόθεση προκαλεί τεράστιες πολιτικές αντιδράσεις αφού πλέον ο κ. Καλογρίτσας μεταφέρει στα ποινικά δικαστήρια την αντιδικία για βαριά ποινικά αδικήματα όπως  «απάτης επί δικαστηρίων (ΠΚ 386 § 1) και  της  ψευδούς κατάθεσης (224 § 1 ΠΚ)» δίνοντας ρόλο «γνώστη» ή «ενορχηστρωτή» σε αυτό στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Νίκο Παππά.dikastiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες