Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

BINTEO ΣΟΚ-ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ : έτσι σκοτώθηκε η γυναίκα του Ολλανδού Πρέσβη κατά την έκρηξη στη Βηρυτό.

Κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές της γυναίκας του Ολλανδού Πρέσβη στην Βηρυτό που σκοτώθηκε κατά την μεγάλη έκρηξη.Ωστόσο λογοκρίθηκε αμέσως. Τεράστιο ωστικό κύμα την παίρνει μέσα από σαλόνι και την πετάει στην κυριολεξία με απίστευτη δύναμη σε σιδερένια προστατευτική μπάρα σε διάζωμα ορόφου στο εσωτερικό του κτιρίου.Η πρόσκρουση αποδείχθηκε μοιραία..

Η σύζυγος του Ολλανδού πρέσβη, τραυματίστηκε θανάσιμα στην έκρηξη της Βηρυτού, και υπέκυψε στον σοβαρό τραυματισμό της. Η σύζυγος του Ολλανδού πρέσβη στο Λίβανο Jan Waltmans πέθανε από πληγές που υπέστη κατά την έκρηξη της βόμβας στη Βηρυτό, δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας το Σάββατο.
“Με απογοήτευση και μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο της συναδέλφου μας Hedwig Waltmans-Molier. Υπέκυψε σε τραύματα που της προκλήθηκαν στη μαζική έκρηξη στη Βηρυτό”, ανέφερε δήλωση του υπουργείου.
Η Waltmans-Molier χτυπήθηκε από συντρίμμια από την έκρηξη λίγο μετά την επιστροφή της στο Λίβανο από διακοπές με τον σύζυγό της 38 ετών.
“Η Hedwig στεκόταν στο σαλόνι της δίπλα στο σύζυγό της όταν χτυπήθηκε”, ανέφερε το υπουργείο. To βίντεο ωστόσο είναι αποκαλυπτικό καθώς δείχνει ότι η γυναίκα εκσφενδονίστηκε και είχε ισχυρή πρόσκρουση στη μπάρα διαζώματος αφότου προηγουμένως ίσως χτυπήθηκε και από συντρίμμια …Επειδή το βίντεο έφερνε νέα στοιχεία λογοκρίθηκε και ενώ ανέβηκε στο al hadath κατέβηκε μετά από μερικά λεπτά…
(To ανεβάσαμε από άλλο λογαριασμό)
Τι είδους έκρηξη κι από τι αυτή που εκσφενδόνιζε ανθρώπους από κλειστούς χώρους σαν σκουπίδια ενώ ήταν χιλιόμετρα από το επίκεντρό;;;;;
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες