Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Συνεχίζει... κάτω από τη βάση...

Δεν ήταν μόνο το «άδειασμά» της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την δωρεάν παροχή μασκών στους μαθητές που έδειξε την δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου προς τη Νίκη Κεραμέως. Αντιθέτως, χθες, συνομιλητές του...
πρωθυπουργού δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για την εμφάνιση της υπουργού Παιδείας στην περίφημη συνέντευξη Τύπου, για το άνοιγμα των σχολείων.

Κι αυτό διότι η Κεραμέως είχε μεν πολλούς μήνες να προετοιμάσει την νέα σχολική χρονιά εν μέσω πανδημίας, αλλά χθες δημιούργησε... περισσότερες απορίες απ’ όσες έλυσε. 

Για παράδειγμα, ακόμη «παίζεται» η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων, ο ακριβής αριθμός των αναπληρωτών, αλλά και ο αριθμός των μαθητών στις τάξεις: βλέπετε, η υπουργός Παιδείας επικαλέστηκε «μέσο όρο 17 μαθητών» στις τάξεις των σχολείων όλης της χώρας, όμως αυτό είναι παρελκυστικό καθώς συνυπολογίζονται πολυπληθή σχολεία στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με σχολεία σε απομακρυσμένα χωριά και νησιά, ώστε να... «βγαίνει» τόσο χαμηλός μέσος όρος.

Όλα τούτα προφανώς και δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από το Μέγαρο Μαξίμου, αν και η Κεραμέως την «γλίτωσε» επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μην προχωρήσει σε ανασχηματισμό...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες