Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

“Κόκκινες” περιοχές Αττική: Πού εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα

"Κόκκινες" περιοχές Αττική: Στο "κόκκινο" περιοχές και δήμοι της Αθήνας - 2.100 ενεργά κρούσματα στην Αττική

“Κόκκινες” περιοχές Αττική: Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στην Αττική λόγω της δραματικής αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού, που οδήγησε στην επιβολή νέων αυστηρών μέτρων. Όπως είπε

και ο επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, στην επίσημη ενημέρωση της Παρασκευής για τον κορονοϊό, σχεδόν διπλασιάστηκαν τα νέα κρούσματα στην Αττική τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το κέντρο της Αθήνας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο, ενώ ισχυρή είναι και η διασπορά στους υπόλοιπους δήμους της Αττικής. Επισήμανε επίσης ότι αυξητική είναι η τάση και των διασωληνωμένων ασθενών καθώς διπλασιάστηκαν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με το Mega, η Αττική παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας, με περιοχές όπως τα Πατήσια, το κέντρο της Αθήνας, την Κηφισιά, το Περιστέρι να βρίσκονται στο “κόκκινο”. Στη μάχη της πανδημίας ρίχνονται επιπλέον νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου. Το νοσοκομείο Γεννηματάς, Λαϊκό, Ιπποκράτειο θα εξυπηρετούν πλέον ασθενείς Covid-19, ενώ με επιπλέον 40 κλίνες ΜΕΘ θα εξοπλιστούν τα νοσοκομεία της Αθήνας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες