Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

 

Ο τηλεπαρουσιαστής - ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού που φλερτάρει με τον Κορυδαλλό! Η απάτη που έκανε για να ξεγελάσει το ΕΦΚΑ αρπάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με αφορμή τον... Covid. Είναι υπόδικος σε βαθμό κακουργήματος και για άλλη υπόθεση. Δεν αποκλείεται η προφυλάκιση του όταν ασκηθεί ποινική δίωξη.


Του Άρη Σπίνου edolio5

Από το ένα κακούργημα στο άλλο! Τελικά όπως πάει δεν θα γλιτώσει την φυλακή. Στο δόκανο του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ έπεσε γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής που έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν το πανελλήνιο, με την συμπεριφορά του, στην προσπάθειά του (προφανώς σε συνεργασία με τρίτα πρόσωπα) να εξαπατήσει το ελληνικό δημόσιο και να εισπράξει τεράστια ποσά από το πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ που επιδοτεί τους καθαρούς μισθούς εργαζομένων οι οποίοι απασχολούνται με μειωμένο ωράριο (τουλάχιστον στο 50% του πλήρους ωραρίου τους) αλλά και τις ασφαλιστικές εισφορές. Ο παρουσιαστής είναι υπόδικος ήδη για άλλη υπόθεση σε βαθμό κακουργήματος. 

Ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης από την έναρξη του προγράμματος συνεργασία είχε δώσει εντολή στις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ να προβούν σε ελέγχους ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα εξαπάτησης του δημοσίου και φαίνεται πως δικαιώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες