Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι ο Σταύρος Δογιάκης ιδιοκτήτης της ταβέρνας "Κρητικός"! Εκεί είχε δολοφονηθεί ο "μπράβος των μπράβων" Σπύρος Παπαχρήστος. Το σκηνικό του εγκλήματος "δείχνει" αυτοκτονία. Βρέθηκε σημείωμα που αφήνει την περιουσία του στον αδελφό του.


Του Άρη Σπίνου edolio5

Μια καλά σκηνοθετημένη αυτοκτονία ή εξαναγκασμός σε αυτοπυροβολισμό; Σε αυτοκτονία οδηγούν τα πρώτα ευρήματα της αστυνομία η οποία ανακάλυψε το πτώμα του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» σε τοποθεσία μεταξύ των Γλυκών Νερών και της Αγίας Παρασκευής νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. Ο επιχειρηματίας Δογιάκης έφερε τραύμα στο κεφάλι από πιστόλι των 9mm που βρέθηκε πεσμένο δίπλα του. Το βράδυ της Κυριακής ο επιχειρηματίας είχε εξαφανιστεί αφήνοντας κάποιο σημείωμα με το οποίο καθιστούσε κληρονόμο τον αδερφό του. Είχε τηλεφωνήσει και στη γυναίκα του για να πληροφορηθεί εάν η μητέρα του είχε πάρει τα φάρμακά της. Ο επιχειρηματίας εξαφανίστηκε αφού πρώτα είχε παραστεί καλεσμένος σε έναν γάμο. 

Η αστυνομία,   εντόπισε το πτώμα του 53χρονου την Τρίτη, σε δασώδη τοποθεσία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, πεσμένο μπρούμυτα δίπλα ακριβώς από το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 53χρονος αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.





Ο Σταύρος Δογιάκης εξαφανίστηκε τη νύχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα (21/6). Προηγουμένως είχε μπει στο αυτοκίνητό του, μάρκας Smart, και πήγε σε γάμο. 


Η ταβέρνα «Κρητικός» είναι στέκι υπουργών, επιχειρηματιών και ανθρώπων της σόουμπιζ Υπενθυμίζεται ότι εκεί είχε δολοφονηθεί τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς του 2018 ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Σπύρος Παπαχρήστος που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον "έλεγχο της νύχτας".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες