Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Οι γυναίκες θέλουν συχνό και καλό σεξ μετά τα 35


Οταν εκείνος θέλει, εκείνη δεν έχει διάθεση. Και όταν η λίμπιντό της χτυπάει...
κόκκινο ο παρτενέρ της δεν ανταποκρίνεται με όρεξη. Τι συμβαίνει με τις γυναίκες, αναρωτιούνται οι άντρες. Πού είναι τα αρσενικά σκέφτονται οι γυναίκες. Μπερδεμένα πράγματα. Αντρες και γυναίκες έχουν ανάγκη τη σεξουαλική επαφή και φυσικά, το καλό αλλά και συχνό σεξ συμβάλει στο να πάει καλά μια σχέση. Αφού όμως όλοι το ζητάνε, γιατί αρκετές φορές τα «θέλω» τους δεν συναντιούνται; Μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι οι διαφορές των σεξουαλικών επιθυμιών αντρών και γυναικών σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής τους. Σε αυτό έχει βάλει και η Φύση το χεράκι της...

Ηλικία και λίμπιντο

Παρατηρώντας το γράφημα του Geniusbeauty.com βλέπουμε ότι η λίμπιντο των μέσων αντρών και γυναικών αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις, καθώς κάθε άνθρωπος έχει τη μοναδικότητα του.
Πάντως σύμφωνα με την έρευνα παρατηρείται ότι οι άντρες φτάνουν στο pick από τα 15 έως τα 20 τους χρόνια και κατόπιν η σεξουαλική τους επιθυμία βαθμιαία πέφτει.
Αντίθετα οι γυναίκες έχουν περισσότερη όρεξη όταν είναι πιο ώριμες δηλαδή γύρω στα 35 με 40. Γι’ αυτό και δεν είναι παράξενο όταν μια τριανταπεντάρα κάνει σχέση με έναν πολύ νεότερο της άντρα όπως και ένας 45αρης μπορεί να τα φτιάξει με μια εικοσάρα που έχει ακόμα δρόμο για να φτάσει στην έξαρση της λίμπιντό της.

Ο σαραντάρης και η εικοσάρα

Παρότι η διαφορά στις ηλίκιες είναι μεγάλη όπως διαβάζουμε στο 69magazine.gr βλέπουμε στο γράφημα πως η σεξουαλική επιθυμία ενός άντρα στα σαράντα και μιας γυναίκας στα είκοσι ταυτίζονται και το ίδιο συμβαίνει με το ζευγάρι της σαραντάρας και του νεαρού.
Γεγονός όμως είναι πως ό,τι ζευγάρι και αν είστε με διαφορά ηλικίας ή όχι, οι ειδικοί λένε πως το να γνωρίζετε τις αλλάγες των ερωτικών ορέξεων των δύο φύλων είναι ένα σημαντικό βήμα για να πετύχετε μία αρμονική σεξουαλική ζωή. Επιπλέον το κλειδί για αυτό είναι η αμοιβαία υπομονή και η κατανοήση των αναγκών του συντρόφου σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες