Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης για το Β Λιμενικό Τμήμα Πατρών και τις καταγγελίες για υπέρβαρα με οικοδομικά υλικά!



pros peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 Την Δευτέρα τοπική εφημερίδα της Πάτρας έγραψε για το Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ
  τους ελέγχους-ζυγίσεις  που  διενεργούνται στο νέο λιμάνι και έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών φορτηγών   των εταιρειών και  τις παραβάσεις που βεβαιώνονται για 10-20-30 κιλά κ.τ.λ
.Συμφωνώ με το να εφαρμόζεται ο νόμος  αλλά ρε  φίλε μην διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλον..

Με απλά Ελληνικά το ΕΣ.ΥΠ δεν ήρθε για τα 10-20-30 κιλά που φεύγουν για ΙΤΑΛΙΑ  αλλά για τους 50-55-62 τόνους των αιμοδοτών,αυτά που διασχίζουν τους σύγχρονους δρόμους μας ,αυτά που σε έκαναν να αλλάξεις  τους διοικητές σου
. Εκεί που λέω εντάξει και  τι έγινε, σκάει  χθες άλλο πρωτοσέλιδο  από άλλη τοπική εφημερίδα:   ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 13 ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. αναμένονται εξελίξεις (δεν αναφέρει υπηρεσία ) πιο κάτω γράφει,  αξιωματούχος τέθηκε   σε διαθεσιμότητα  παρά το γεγονός ότι έκανε αίτηση συνταξιοδότησης .
 Μετά και από αυτό όλοι στο Κ.Λ μετράμε, έχοντας έναν στάνταρ  για αρχή.
Οι άλλοι λίγο πολύ  γνωστοί αναμένουν από ώρα σε ώρα  το φιρμάνι.....της διαθεσιμότητας , για παράβαση καθήκοντος και άλλες σοβαρές κατηγορίες.
Έτσι γράφουν οι τοπικές εφημερίδες Δευτέρας, Τρίτης   ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες