Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Brooke Shields: Το παιδί της "Γαλάζιας Λίμνης" γίνεται 48 ετών! Γυναικάρα ακόμα και σήμερα... μιλά για τα παιδικά της χρόνια! (PHOTOS)


Brooke Shields: Το παιδί της
Η περιουσία της ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού Hamptons. Ο λόγος για την διάσημη ηθοποιό Μπρουκ Σιλντς το αλλοτινό παιδί-θαύμα του σινεμά που στην συνέντευξή της αναφέρει ότι ήταν η μόνη από τις φίλες της που δεν προερχόταν από πλούσια οικογένεια.

Λέει μάλιστα ότι η τωρινή της οικονομική άνεση δεν συγκρίνεται με τις ταπεινές της ρίζες, όταν μεγάλωνε με την μητέρα της Τέρι, η οποία πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο. «Όλοι είχαν υπηρέτες και προσωπικό στο σπίτι. Η μητέρα μου νοίκιαζε ένα διαμέρισμα», θυμάται η Μπρουκ, ενώ όταν είχε επισκεφτεί το σπίτι του εφηβικού της έρωτα Ντριου της είχε κάνει εντύπωση τα πλούτη και η άνεση της οικογένειάς του.
Είχε μάλιστα πάει το πιάτο της στο νεροχύτη μόλις τελείωσε το φαγητό, όπως είχε μάθει σπίτι της και την επόμενη ημέρα τηλεφώνησε η μητέρα του Ντριου στη μητέρα της και της έκανε παρατήρηση «γιατί έχουν ανθρώπους που μεταφέρουν τα πιάτα». Και η μητέρα της απάντησε «εμείς πάλι δεν έχουμε και για αυτό μεταφέρουμε τα πιάτα στο σπίτι μας και για να μην σας ξαναδημιουργήσει πρόβλημα δεν θα ξανάρθει». Στην πλούσια κοινότητα της περιοχής υπήρχε και μητρώο όπου καταγράφονταν οι κάτοικοι της περιοχής.
Η Μπρουκ δεν συμπεριλαμβανόταν γιατί είχε υποδυθεί μία πόρνη στα έντεκα της χρόνια στην ταινία Pretty Baby. «Η φήμη δεν σήμαινε ό,τι και σήμερα. Ίσως ήμουν αφελής, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά τότε», θυμάται η Μπρουκ. Η πρωταγωνίστρια της «Γαλάζιας Λίμνης» γίνεται 48 ετών την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά παραμένει όμορφη όσο και στο παρελθόν. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, τον σεναριογράφο Κρις Χέντσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες