Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Δεν αντήλλαξαν ούτε έναν χαιρετισμό...




Πέρυσι, στις 15 Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας άφησε στη μέση μια σοβαρή σύσκεψη που γινόταν στο Μέγαρο Μαξίμου. Ηταν τότε ένα από τα κρισιμότερα απογεύματα για τη χώρα κατά το οποίο...
το ΔΝΤ αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις, όπου αποφασίστηκε, όπως θυμάστε, η αποστολή δύο υπουργών και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες. Ο κ. Τσίπρας εγκατέλειψε τη σύσκεψη, έφυγε από την πίσω πόρτα για να μην τον αντιληφθούν τα τηλεοπτικά συνεργεία και πήγε στην Πλάκα, στον Παιδικό Σταθμό «Αγκάλη», όπου τα παιδιά του έκαναν μεταξύ άλλων γυμναστικές επιδείξεις. 

Την περασμένη Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου δεν υπήρχε καμία σύσκεψη, ο Πρωθυπουργός, βλέπετε, φρόντισε (με τον τρόπο του φρόντισε) να κλείσει όλα τα μέτωπα με τους δανειστές. Ετσι τηλεφώνησε στον πνευματικό του πατέρα Αλέκο Φλαμπουράρη και πήγε και εφέτος στην «Αγκάλη» για  τον μικρότερο του γιο. Κάθησε στις πίσω θέσεις διακριτικά σαν να μην ήθελε να τον αντιληφθούν και, ενώ στον Παιδικό Σταθμό υπήρχαν και άλλοι (γαλάζιοι) πολιτικοί, δεν αντήλλαξε μαζί τους ούτε έναν χαιρετισμό.

ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες