Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

6 ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από ρωσικό έδαφος και κατέστρεψαν στρατόπεδο της ΙSIS κοντά στην Παλμύρα



Tu-22M3
6 στρατηγικά βομβαρδιστικά της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας κατέστρεψαν ένα σημαντικό στρατόπεδο, 3 αποθήκες πυρομαχικών και όπλων,τανκ και τεθωρακισμένα οχήματατων τρομοκρατών στη Συρία.
Σήμερα 6 στρατηγικά βομβαρδιστικά μεγάλης ακτίνας δράσης Tu-22M3 της ρωσικής αεροπορίας έπληξαν με βόμβες εκρηκτικές στόχους τρομοκρατών στη κεντρική Συρία αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.Το χτύπημα έγινε μεταξύ  Palmyre και as-Sukhnah.

Οι ρώσοι στρατιωτικοί δήλωσαν ότι οι στόχοι είχαν επαληθευθεί τις προηγούμενες ημέρες από πολλά δίκτυα πληροφοριών και ανέφεραν ότι το Πεντάγωνο είχε ενημερωθεί από πριν γι αυτό το σχεδιασμό των χτυπημάτων.
« Στις 12 Ιουλίου το πρωί 6 βομβαρδιστικά της στρατηγικής ρωσικής αεροπορίας Tu-22M3, απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση της Ομοσπονδίας της Ρωσίας και επέφεραν με ακρίβεια βόμβες εκρηκτικές σε στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στ΄ανατολικά της πόλης της Παλμύρας « , αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν του υπουργείου.
Το ανακοινωθέν διευκρινίζει ότι η επίθεση επέτρεψε στο να εξοντωθεί ένα σημαντικό στρατόπεδο τρομοκρατών,3 αποθήκες πυρομαχικών και όπλων 4 τανκ 4 θωρακισμένα οχήματα και 8 οχήματα εξοπλισμένα με βαρύ πυροβολικό.Οι τρομοκράτες σύμφωνα με το ανακοινωθέν υπέστησαν « βαριές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές  » κατά την επίθεση.
« όλα τα αεροσκάφη επέστρεψαν ασφαλή.Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια πτήσεων η ρωσική αεροπορία πληροφόρησε για την αποστολή της τους εκπροσώπους της διεθνούς συμμαχίας « ,καταλήγει το ανακοινωθέν..sputnikn rt dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες