Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Το Ισλαμικό Κράτος πέταξε ομοφυλόφιλο από ταράτσα στο Ιράκ (φωτο)


Το Ισλαμικό Κράτος πέταξε ομοφυλόφιλο από ταράτσα στο Ιράκ (φωτο)
Εξτρεμιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν έναν νεαρό Ιρακινό, πετώντας τον από μια ταράτσα, με την κατηγορία ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Όπως μετέδωσαν τοπικοί μιντιακοί ακτιβιστές την Παρασκευή, οι τζιχαντιστές συνέλαβαν τον νεαρό στα νότια του Κιρκούκ κατηγορώντας τον για ομοφυλοφιλία.
«Τον έριξαν από μια ταράτσα μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους», είπε τοπικός ακτιβιστής μιλώντας στο ARA News ανώνυμα.
gay_execution1
«Στη συνέχεια οι τζιχαντιστές κάλεσαν τους συγκεντρωμένους να τον λιθοβολήσουν, αν και ήταν ήδη νεκρός».
gay_execution2
Το Ισλαμικό Κράτος δημοσίευσε βίντεο από την εκτέλεση, στο οποίο βλέπουμε δύο μασκοφόρους δήμιους να πετάνε τον νεαρό από την ταράτσα και στη συνέχεια το πλήθος να ρίχνει πέτρες στο άψυχο σώμα του.
«Οι πολίτες που ζουν υπό την καταπίεση του Ισλαμικού Κράτους είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν κάθε διαταγή, αλλιώς θα πεθάνουν και οι ίδιοι», προσθέτει ο Ιρακινός δημοσιογράφος Ραφάτ Αλ Ζαράρι μιλώντας στο ARA News. «Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να δείχνουν την πίστη τους στο ISIS».
Το Ισλαμικό Κράτος συλλαμβάνει άνδρες που τους κατηγορεί για ομοφυλοφιλία και τους σκοτώνει πετώντας τους από ταράτσες. Με αυτό τον τρόπο εκτέλεσης οι τζιχαντιστές θεωρούν ότι «ο αμαρτωλός εξαγνίζεται».
Δεκάδες άνθρωποι στο Ιράκ και στη Συρία έχουν δολοφονηθεί με αυτό τον τρόπο από τους τρομοκράτες.
Τοπικές πηγές έχουν επισημάνει ότι πολλοί από τους εκτελεσθέντες δεν ήταν ομοφυλόφιλοι αλλά εκτελέστηκαν ως τέτοιοι για να σπιλωθεί η μνήμη τους.
Για τους τζιχαντιστές ομοφυλόφιλος θεωρείται συνήθως ο «παθητικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες