Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

+18 Aποκεφάλισαν γυναίκα στην Ηalfaya στη Β Χάμα οι τρομοκράτες…..

Caguygσουνίτης που εκτελέστηκε ως φιλοκυβερνητικός στην Halfaya

Τέλος δεν έχουν τα φρικιαστικά εγκλήματα των τρομοκρατών στην Συρία.Διακινείται φωτογραφία με αποκεφαλισμένη γυναίκα μάνα μάρτυρα εκτοπισμένη από το Ιντλίμπ στη Β Χάμα στην πόλη Halfaya.Η είδηση αυτή επέρχεται μετά από τον διπλό αποκεφαλισμό σύριων στρατιωτών στην Β Χάμα.Πιθανότατα το υλικό αυτό προέρχεται από το σφαγιασμό 12 γυναικών πριν 2 ημέρες στην ίδια πόλη.

Απίστευτο μένος χαρακτηρίζει την επέλαση των τρομοκρατών στη Β Χάμα που εξηγείται κι από το γεγονός ότι υπάρχουν χιλιάδες κάτοικοι αντιφρονούντες των ισλαμιστών που δηλ. δεν υποτάχθηκαν σε αυτούς οι περισσότεροι σουνίτες που προέρχονται ως εκτοπισμένοι από τα κατεχόμενα του Ιντλίμπ.
Υπολογίζονται σε 10.000 οι οικογένειες που αρνήθηκαν τη σαρία αν και σουνίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία και κατέλυσαν με υπόδειξη της συριακής κυβέρνησης στην παρακείμενη επαρχία της Χάμας με την προσδοκία να επανέλθουν στις χαμένες πατρίδες.αλλη μια ωμότητα τρομοκρατών στη Β Χάμα
Οι περισσότερες από αυτές τις οικογένειες είναι μάλιστα πολύτεκνες. Απέρριψαν την αλ Νούσρα και τις τρομοπαραφυάδες της.Και τώρα δοθείσης ευκαιρίας οι τζιχαντιστές πάσχοντας από αθεράπευτο ρεβανσισμό χειρίστου είδους επιδίδονται σε αντίποινα με εκδηκιτικό μένος σφαγιάζοντας γυναικόπαιδα όπως τις 12 γυναίκες που είχαν εκτοπιστεί από την al ariha του Idleb στην πόλη Halfaya της  Χάμα .Εξανδραποδισμοί, ομαδικοί βιασμοί έχουν καταγγελθεί.
Την ίδια ώρα οι άνδρες αυτών των οικογενιών μάχονταν στα μέτωπα.Εκτελούν μαζικά κατοίκους σε περιοχές που ανακαταλαμβάνουν στη Β Χάμα.
Το Ιντλίμπ αν και ήταν στη συντριπτική του πλειοψηφία κατοικημένο από σουνίτες έχει δώσει ως τώρα 18.000 μάρτυρες που απέρριψαν τον εξτρεμισμό και αντιστάθηκαν ως το τέλος.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες