Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιες γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

Ποιες γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ; - ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ


Όχι, τελικά δεν είναι ούτε οι εικοσάρες, ούτε οι τριαντάρες...


Οι γυναίκες είναι πιο ικανοποιημένες από την ερωτική τους ζωή μετά τα 40 τους, συμπεραίνει νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση American Journal of Medicine.


Οι ερευνητές παρακολούθησαν μια ομάδα γυναικών από 40 έως 100 ετών, με μέση ηλικία τα 67 χρόνια. Οι μισές από τις συμμετέχουσες είπαν πως ήταν πιο ενεργές σεξουαλικά και οι περισσότερες από αυτές ήταν πως ένιωθαν ερωτική διέγερση και μπορούσαν να φτάσουν σε οργασμό στη διάρκεια του σεξ ακόμη και μετά την ηλικία των 80 ετών.

Επιπλέον, ανάμεσα στις σεξουαλικά ενεργές γυναίκες, εκείνες που ήταν κάτω των 55 ή πάνω των 80 ήταν αυτές που ανέφεραν σε μεγαλύτερο ποσοστό ικανοποίηση από την ικανότητά τους να φτάσουν σε οργασμό. «Με ξάφνιασε το πόσοι άνθρωποι ήταν εντελώς ικανοποιημένοι μετά την ηλικία των 80 ετών», είπε η ερευνήτρια Elizabeth Barrett-Connor. Η συγκεκριμένη μελέτη ήταν η πρώτη αυτού του μεγέθους (1.303 γυναίκες) που εστίασε στην ερωτική ζωή αποκλειστικά υγιών γυναικών, σε αντίθεση με προηγούμενες προσπάθειες που είχαν επικεντρωθεί στη μελέτη γυναικών με σεξουαλική δυσλειτουργία ή που προσπαθούσαν να ελέγξουν την επίδραση της ορμονικής θεραπείας στην ερωτική ζωή των γυναικών, επισήμανε η Barrett-Connor.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο CapitalHealth.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες