Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

O Παντελης Μπουμπουρας κραταει ζωντανη την Ελλαδα στην Οδησσο


Έγιναν σήμερα τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γ. Μαρασλή στην Ελληνική πλατεία της Οδησσού. Στην ομιλία του ο κ. Παντελής Μπούμπουρας, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών και Επιχειρήσεων στην Ουκρανία, ανέφερε οτι με δική του πρωτοβουλία μέχρι το 2021 θα κατασκευαστεί στην Οδησσό ένα σχολείο με το όνομα Μαράσλειο Σχολείο, συνολικής επιφάνειας 4.000 τ.μ.

Το Ίδρυμα Παντελή Μπούμπουρα ήταν εκείνο που χρηματοδότησε την κατασκευή της προτομής του Γ. Μαρασλή και αναμένεται να χρηματοδοτήσει και την κατασκεύη του Μαράσλειου Σχολείου.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος της Οδησσού Γενάντιι Τρουχάνωφ έκανε λόγο για μια εξαιρετική πρωτοβουλία και παράλληλα βράβευσε τον κ. Μπούμπουρα με το βραβείο για τα 25 χρόνια ανεξαρτησίας της Ουκρανίας.Η κοινωνικη και εθνικη  ευαισθησια του Παντελη Μπουμπουρα ομως δεν περιοριζεται  στα προαναφερομενα ετσι με δραστηριοτητες που ειτε φαινονται ειτε παραμενουν αφανεις παρεχει την βοηθεια του και ειναι διαρκης η προσφορα του τοσο προς τους Ελληνες οσο και προ στους Ουκρανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες