Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

«Ουδέποτε τέθηκε θέμα απεργίας»...

Image result for espresso εφημεριδαΔιαψεύδει κατηγορηματικά η εκπρόσωπος εργαζομένων της Espresso, Έλενα Σολωμού, τις φήμες περί...
σκέψεων για απεργιακές κινητοποιήσεις. 

«Καλό θα ήταν όσοι θεωρούν τον εαυτό τους κανονικό δημοσιογράφο, να ελέγχουν την πηγή της είδησης και να τη διασταυρώνουν. 

Στη συγκεκριμένη, συνάντηση μέρους συντακτών και συνεργατών των εκδόσεων, στην οποία δεν είχαν κληθεί διευθυντικά στελέχη αλλά και η εργοδοσία, ακούστηκαν απόψεις για καθαρά εσωτερικά θέματα.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ τέθηκε θέμα απεργιακών κινητοποιήσεων! Προφανώς οι «συντάκτες» του άρθρου σας, υπό το πέπλο της ανωνυμίας και επιδιώκοντας να εκπροσωπήσουν τους εργαζόμενους αναρτούν ψευδείς ειδήσεις όπως έχουν κάνει άλλωστε τόσες και τόσες φορές. 

Προφανώς γιαυτό το λόγο πέρα από την ESPRESSO  την οποία εκπροσωπώ 18 ολόκληρα χρόνια, κανείς από τους «συναδέλφους» που τους αρέσει η «σκιά» της ανωνυμίας δεν αποφάσισε να βγει μπροστά και να εκπροσωπήσει, τόσο την εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» όσο και την «ΕΣΤΙΑ» με εκλογές και την παρουσία της Ενωσής μας. 

Για να μη στεναχωριούνται οι όψιμοι υπερασπιστές των δικαιωμάτων, να τους υπενθυμίσω ότι και άλλες φορές στο παρελθόν, ανάλογα προβλήματα και μάλιστα μεγαλυτέρου μεγέθους, τα είχαμε επιλύσει στο χώρο της εργασίας μας. Εκεί που κάποιοι περνούν περιστασιακά!»...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες