Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Σοκάρει την Αυστρία το σκάνδαλο «Ίμπιζα»: Στη συνέχεια του βίντεο ο Στράχε έκανε άγριο σεξ και σνίφαρε κόκα!

aystria-rosida-ena

Πιθανώς πόρνη η Ρωσίδα «επενδύτρια» με το καυτό σορτς - Το βίντεο μπορεί να πωλήθηκε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ - Είχαμε δει τον πρώην αντικαγκελάριο να υπόσχεται διευκολύνσεις σε αντάλλαγμα πολιτικής στήριξης

Σνίφαρε κόκα και μετά έκανε άγριο σεξ. Ο ακροδεξιός πρώην αντικαγκελάριος της Αυστρίας με το στενό του συνεργάτη, Γιόχαν Γκουντένους, έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε άγρια ερωτικά παιχνίδια, όπως αποκαλύψουν αυστριακά ΜΜΕ.

Τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 60 λεπτά στο επτάωρο βίντεο που τραβήχτηκε σε ξενοδοχείο της Ίμπιζα το καλοκαίρι του 2017, ήταν «αηδιαστικά και απογοητευτικά», όπως ισχυρίζεται ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Sueddeutsche Zeitung που έχει στην κατοχή του το επίμαχο βίντεο.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα «Oesterreich», τα τελευταία 60 λεπτά στο επίμαχο βίντεο είναι «εκρηκτικά» για τον πρώην αντικαγκελάριο και τον στενό του συνεργάτη και πρώην υπ' αριθμόν 2 του Κόμματος των Ελευθέρων Γιόχαν Γκουντένους.

Επιπλέον, η Ρωσίδα που είχε συστηθεί ως επενδύτρια και ανιψιά του Ρώσου ολιγάρχη Ιγκόρ Μακάροφ, ήταν πιθανόν πόρνη, όπως υποψιάζονται οι αρχές. Πάντως, οι άνθρωποι του Ρώσου ολιγάρχη ψάχνουν για να εντοπίσουν την μυστηριώδη ξανθιά, που ισχυρίστηκε ότι είναι ανιψιά του.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του 49χρονου Στράχε, Φιλίπα φέρεται να έχει ενημερωθεί για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά του συζύγου της και πατέρα του μονάκριβου παιδιού της. Τα αυστριακά ΜΜΕ «βουίζουν» για κρίση στο γάμο τους και γράφουν ότι η ίδια έχει μετακομίσει στους γονείς της μαζί με τον μόλις πέντε μηνών γιο τους.

Μέχρι στιγμής από το συνολικής διάρκειας επτά ωρών βίντεο, έχει δοθεί στην δημοσιότητα το εξής απόσπασμα:
Το βίντεο που «έκαψε» τον αντικαγκελάριο της Αυστρίας Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε



Ποιος έστησε το βίντεο

Τα αυστριακά ΜΜΕ αποκαλύπτουν επίσης αυτούς που βρίσκονται πίσω από το βίντεο που έκαψε λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές τον Στράχε.

Ένας Βιεννέζος δικηγόρος κι ένας Αυστριακός ντετέκτιβ που ζει στο Μόναχο βρίσκονται πίσω από το «Ibizagate», όπως αναφέρει η αυστριακή εφημερίδα «Oesterreich», επικαλούμενη έρευνα των αυστριακών αρχών.

Ο Βιεννέζος δικηγόρος «Ραμίν Μ.» και ο ντετέκτιβ «Julian H.» ήταν αυτοί που έστησαν την «παγίδα» στον δύο πολιτικούς άνδρες.

«Ο δικηγόρος και ο ντετέκτιβ γνωρίζονται χρόνια, είναι φίλοι. Ο Βιεννέζος ντετέκτιβ έχει ασχοληθεί με θέματα κατασκοπείας. Οι δύο άνδρες είναι οι δημιουργοί του βίντεο που κόστισε περίπου 60 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, το βίντεο μπορεί να πωλήθηκε έναντι ακόμη και πέντε εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει η αυστριακή εφημερίδα «Oesterreich».

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι το Ibizagate είναι πολιτική συνωμοσία κι ότι η Ρωσίδα Αλιόνα Μακάροβα που καθόταν δίπλα στον Στράχε με το καυτό λευκό σορτς, δεν ήταν ανιψιά ολιγάρχη αλλά πόρνη...protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες