Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Γενί Σαφάκ: ¨Η Ρωσία μετατρέπεται σε κατοχική δύναμη στο Καραμπάχ¨

tourkikanea.gr

Η Ρωσία παραβίασε τη συμφωνία

Η Ρωσία που σύμφωνα με την συμφωνία που υπογράφτηκε ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία εγκαθίσταται στο Καραμπάχ ως ειρηνευτική δύναμη, βγαίνει εκτός του σκοπού της και μετατρέπεται σε κατοχική δύναμη.

Σύμφωνα με τη συμφωνία στην γραμμή επαφής και στον διάδρομο Λατσίν ο αριθμός τους θα ήτανε περιορισμένος στους 1960. Αλλά ο αριθμός των Ρώσων στρατιωτών, υπαλλήλων, γιατρών, τεχνικών, νοσοκόμων και εργατών που στάλθηκαν ξεπέρασε τους 5.000. Αναφέρεται πώς θα κατασκευαστούν 32 φυλάκια και σε κάθε ένα από αυτά θα παραμένουν 300 στρατιώτες. Αυτός σημαίνει ότι ο αριθμός των στρατιωτών θα φτάσει τις 10.000.

…..

Εκφράζονται ανησυχίες πως η ρωσική παρουσία στην περιοχή θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Προκαλεί σύγχυση επίσης το γεγονός, ότι οι στρατιώτες που πήγαν στον Καραμπάχ ως Ρωσική Ειρηνευτική Δύναμη, κάνουν ασκήσεις με πλήρη εξοπλισμό. Οι φιλικές φωτογραφίες που τράβηξαν οι ρωσικές δυνάμεις είτε με δυνάμεις της Αρμενίας είτε με τα στελέχη της δήθεν κυβέρνησης του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία στην κοινή γνώμη του Αζερμπαϊτζάν. Ερωτηματικά επίσης προκαλούνται από το ότι αν και βρίσκονται εκεί οι ρωσικές δυνάμεις, οι Αρμένιοι ακόμη κάνουν επιθέσεις σε ορισμένες περιοχές.

…..

Rusya anlaşmayı ihlal etti ​

2/1/2021

Σχ. : Εμείς πάλι ελπίζουμε η τουρκική εφημερίδα να λέει αλήθεια σε όλα αυτά που αναφέρει !

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες