Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

100 κιλά κόκας βρέθηκαν σε κοντέινερ με μπανάνες! Η DEA έδωσε την πληροφορία στο ΣΔΟΕ και την ΕΛ.ΑΣ. αλλά... ούτε κουβέντα και συλλήψεις για τους παραλήπτες.


edolio5

Έκπληκτα έμειναν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., του ΣΔΟΕ και του Τελωνείου μπροστά στο περιεχόμενο ενός κοντέινερ που έφθασε πρόσφατα στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς μαζί με τις μπανάνες που υποτίθεται ότι μετέφερε ήταν κρυμμένα και περίπου 100 κιλά κοκαΐνη.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του edolio5  όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν στελέχη της DEA ενημέρωσαν τις ελληνικές Αρχές ότι υπάρχουν πληροφορίες για την άφιξη ενός κοντέινερ από το Εκουαδόρ το οποίο περιέχει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Έτσι την Πέμπτη στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομίας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ΣΔΟΕ Αττικής και στελέχη του τελωνείου πραγματοποίησαν επιχείρηση όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν 99 κιλά και 100 γραμμάρια κοκαΐνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη στα τοιχώματα στην οροφή του κοντέινερ.

Να σημειωθεί πως τα πακέτα με την κοκαΐνη δεν εντοπίστηκαν αρχικά με το σύστημα Χ-ray του τελωνείου αλλά κατόπιν φυσικού ελέγχου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες